(Poistunut julkaisusta)

Kesäsiivooja Kokkolaan ja Pietarsaareen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018 

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!


Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA Kokkolan sekä Pietarsaaren alueille kesäksi 2018.


Työtehtäviisi kuuluu ylläpito,- sekä perussiivous virastoympäristöissä Kokkolan sekä Pietarsaaren alueilla. Työsuhde on määräaikainen alustavasti 31.8.2018 saakka ja työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 6-13 välille. Määräaikaisuuden päättyessä on mahdollisuus jatkoon sijaisuuksien muodossa. Viikkotasolla tunteja sinulle kertyy 30-37,5. Työskentelet kesäaikana esimerkiksi kesäkuun Pietarsaaressa ja heinäkuun Kokkolassa.  Edellytyksenä tehtävässä on laitos- tai toimitilahuoltajan koulutus sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Arvostamme myös aikaisempaa   työkokemusta alalta. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta.   Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos   sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne   työntekoon.


ISS siivouspalvelut   huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä   osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme   asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja   ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a   Human Touch” –palveluasenne. ISS:llä saat ison   talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan   ammattilaiseksi. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukaisesti. Siivousalan tutkinnosta + 3%. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa   asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka   on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.5.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuun aikana.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -