(Poistunut julkaisusta)

Kesäsiivooja Kauhajoelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Oletko vielä kesätöitä vailla? Ei hätää, meillä on nyt avoin työpaikka tarjolla kesän ajalle KAUHAJOELLA toimistosiivouksen parissa!

Etsimme vielä kesälle reipasta ja oikealla asenteella varustettua osa-aikaista työntekijää SIIVOUSTEHTÄVIIN.   Työ sisältää toimistosiivousta asiakaskohteissamme Kauhajoen keskustan tuntumassa. Työajat sijoittuvat aamuaikoihin klo 6-12 välille vaihtelevasti. Työtunteja sinulle kertyy viikkotasolla n. 15h/vko.  Työsuhde on kesätyö alkaen mahdollisimman pian aina heinäkuun loppuun saakka, joten sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle.
 
Toivomme, että pystyisit työskentelemään tehtävässä vähintään heinäkuun loppuun saakka. Jos tarvitset lisäansiota kesälle, niin tässä on tilaisuutesi työskennellä alan ammattilaisten joukossa, mukavassa työilmapiirissä. Etsimme jatkuvasti työhönsä intohimoisesti asennoituvia tekijöitä vahvistamaan joukkojamme. Toimimalla yhdessä ja tarjoamalla vain parasta laatua asiakkaillemme olemme matkalla kohti maailman parasta palveluyritystä.

Emme vaadi pitkää CV luetteloa, emmekä kokemusta siivoustyöstä. Riittää, että haluat oppia perehdytyksessämme ja omaat reippaan, asiakaspalveluhenkisen asenteen. Eduksesi on kuitenkin aikaisempi työkokemus puhdistuspalvelualalta sekä B-ajokortti. Suoritamme valituille turvallisuusselvityksen ennen töiden alkua jonka läpäisy edellyttää nuhteetonta taustaa.

Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa älä enää emmi, vaan täytä hakemus jo tänään osoitteessa www.iss.fi ja liity huippujengiin. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, sillä perehdytys tehtävään alkaa mahdollisimman pikaisesti. Hakuaika päättyy 24.6.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.
 
ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.