(Poistunut julkaisusta)

Kesäseurakuntamestarin työsuhde 14.5.-30.8.2018 ja kolme tarvittaessa tulevaa tuntipalkkaista seurakuntamestarisijaista
Kempeleen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

Seurakunnassamme on haettavana määräaikainen

KESÄSEURAKUNTAMESTARIN TYÖSUHDE

ajalle 14.5. – 30.9.2018 tai sopimuksen mukaan.

Lisäksi haemme myös

KOLMEA TARVITTAESSA TULEVAA TUNTIPALKKAISTA SEURAKUNTAMESTARISIJAISTA.

Seurakuntamestarin tehtävänä on toteuttaa ja kehittää seurakuntamestari-, hautaus- ja kiinteistöpalveluita sekä niihin liittyvää asiakaspalvelua osana paikallisseurakunnan perustehtävää.

Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään monipuolisuuttasi vaihtelevissa työtehtävissä.

Monipuoliseen tehtävään sisältyy

  • seurakunnassa järjestettävien toimitusten ja tilaisuuksien järjestely-, järjestys-, ja turvallisuustehtävien hoitamista,
  • kirkoista, kirkkotekstiileistä, kirkollisista esineistä ja alttarikukista huolehtimista,
  • hautatoimen tehtävien hoitamiseen osallistumista (esim. omaisten opastamiseen, hautapaikkojen mitoituksiin, hautakivien vastaanottamiseen liittyviä tehtäviä sekä uurnahautojen sulatus-, kaivu- ja peittotehtäviä),
  • jätehuoltotehtäviä,
  • siivoustehtäviä,
  • liputustehtäviä,
  • kirkkoihin ja hautausmaihin liittyviä inventointitehtäviä,
  • tiloihimme liittyviä opastus- ja esittelytehtäviä ja
  • tilojemme ja niiden piha-alueiden edustavuudesta, esteettisyydestä ja viihtyisyydestä huolehtimista.

Odotamme sinulta soveltuvaa ammatillista tutkintoa ja/tai käytännön ammattitehtävissä hankittua työkokemusta. Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Hygieniapassi on plussaa mutta ei välttämätön.

Työssäsi olet oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen, järjestelmällinen ja vastuullinen. Tartut rohkeasti erilaisiin työtehtäviin, eivätkä isotkaan tilaisuuksien osallistujamäärät hätkähdytä sinua. Olet valmis työskentelemään myös iltaisin, viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Tehtävä edellyttää sitoutumista kirkon arvoihin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ohella kehittävän ja kannustavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi osana asiantuntevaa seitsemän työntekijän talous- ja kiinteistötiimiä.

Kesäseurakuntamestarin tehtäväkohtainen palkka määräytyy vaativuusryhmän 402 mukaan ja peruspalkka on 1 963,15 €/kk. Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa työkokemuksen perusteella enintään 15 % peruspalkasta. Tehtävä täytetään yhden kuukauden koeajalla.

Tarvittaessa tulevan seurakuntamestarin tuntipalkka määräytyy tuntihintaryhmän T1 mukaisesti (10,84 – 12,63 €/h). Lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää.

Lähetä hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, motivaatiostasi ja työkokemuksestasi ke 25.4.2018 klo 16 mennessä sähköpostitse: pasi.jarva@evl.fi.

Lisätietoja: palveluesimies Pasi Jarva, puh. 040-779 0665: ma 23.4 klo 8-12 ja ti 24.4 klo 8-12.

Lisätietoa seurakunnastamme löydät osoitteesta www.kempeleenseurakunta.fi.