(Poistunut julkaisusta)

Kesäseteli-Kesätyöpaikka
M&J Dynastia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020

Olemme mukana jälleen Vastuullinen kesätyö 2020-kampanjassa ja laitamme nyt jakoon viimeiset kesäseteli kesätyöpaikat 10 kpl.

Reipas asenne on hakijoiden tärkein ominaisuus, sillä tässä on oiva tilaisuus hankkia arvokasta työkokemusta markkinoinnin ja asiakaspalvelun alalta. Aiempaa kokemusta emme edellytä.

Jokainen nuori perehdytetään työtehtäviin huolellisesti ja tämän ansiosta työn oppii nopeasti. Työilmapiirimme on kannustava, iloitsemme yhdessä onnistumisista ja kisailemme leikkimielisesti myös toisiamme vastaan. Jokainen kesätyöntekijämme on oikeutettu osallistumaan huikeisiin myyntikilpailuihimme!


Työ kestää 2 viikkoa ja työaika on 30 tuntia viikossa. Palkka on tältä ajalta vähintään 360 euroa, mutta koska myynneistä maksetaan provisioita, voi palkka nousta tästä paljonkin. Mikä erottaa meidät muista palkkauksen suhteen, on se että meillä 360 euroa on pohjapalkka ja jokainen tekemäsi kauppa maksetaan tuohon päälle, jolloin voit helposti jopa tuplata tuon setelin minimisumman. Tuotteemme ovat todella tunnettuja ja asiakasrekisterit kohdistettuja, joten meillä on helppo onnistua. Tarjoamme hyvin hoidetusta työstä myös mahdollisuuden jatkaa kesätyösuhdetta kahden viikon jälkeen.

 

Paikat täytämme heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten hae nyt kesän 2020 kivointa työpaikkaa!

Täytä hakemus osoitteessa: www.mjdynastia.fi 
tai laita vapaamuotoinen hakemus: janiina.kekkonen@mjdynastia.fi
Voit myös soittaa suoraan:
044-5264462/ rekrytointi