Kesäreportteri, kesätyö
Lidl Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Me Lidlillä tiedämme, että kukaan työntekijöistämme ei ole vain yhtä asiaa, emmehän mekään ole ainoastaan hyvä tai halpa. Meillä jokaisella on erilaisia vahvuuksia ja kaikki niistä eivät näy päällepäin. Kesätöissä Lidlillä pääsetkin käyttämään omia vahvuuksiasi sekä hankit roppakaupalla lisää taitoja. Ja tietysti tienaat hyvää liksaa ja saat uusia ystäviä, sehän se parasta kesäduunissa usein onkin.  

Oletko rohkea ja sanavalmis viestijä? Innostutko uusista asioista ja oletko utelias selvittämään, mistä niissä on kyse? Mahtavaa, kuulostat juuri etsimältämme henkilöltä!

Viestintäosastolla hoidetaan yrityksemme mediasuhteita ja näkyvyyttä. Viestintä seuraa, mitä yrityksestä julkisuudessa puhutaan ja kirjoitetaan, vastaa toimittajien kysymyksiin, tuottaa sisältöjä eri kanaviin sekä järjestää pressejä ja yritysvierailuita. Lisäksi osastolla huolehditaan sisäisestä viestinnästä. Etsimme osastomme vahvistukseksi kesäreportteria tukemaan monipuolisesti sekä ulkoisen että sisäisen viestinnän tehtävissä. Toivomme, että pystyt aloittamaan toukokuun alussa ja työskentelemään elokuun loppuun asti.
 

Tällaisia asioita toivomme sinulta

 • Sopivaa koulutustaustaa – olet juuri valmistunut tai opintojen loppuvaiheessa oleva toimittaja tai viestijä
 • Suomalaisen mediakentän tuntemusta – työ- tai harjoittelukokemus eri medioista on plussaa
 • Hyvää viestintäosaamista – tuotat sujuvasti tekstiä, käsittelet kuvia ja tunnet somekanavien salat
 • Kielitaitoa – hoidat asioita sujuvasti myös englanniksi, saksan taito on lisäetu
 • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja – tiimityöskentely on lähellä sydäntäsi
   

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

 • Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät dynaamisessa huipputiimissä – työpäiviäsi sävyttävät hauskat työtehtävät ja vielä hauskemmat vitsit
 • Henkilökohtaisen kummin – kummin tehtävä on tukea sinua koko työjaksosi ajan
 • Mahdollisuuden oman ammattitaidon kasvattamiseen – olet kesätyöntekijänä arvostettu ja tasavertainen kollega, et kahvinkeittäjä
 • Arvokasta työkokemusta suuren kansainvälisen organisaation pääkonttorilla – saat jalkasi kasvuyrityksen ovenrakoon sekä pääset osaksi suurempaa ja kansainvälistä kokonaisuutta
 • Modernit työskentelytilat – pääkonttorimme odottaa sinua Espoossa viihtyisine tiloineen
   

Tule työkaveriksemme!                    

Kesäreportterina pääset osaksi tehokasta ja ammattitaitoista viestintäosastoamme, joka vastaa yhden Suomen puhutuimman brändin viestinnästä. Joten ei kun hakemusta tulemaan – emme malta odottaa, että saamme kuulla lisää sinusta ja vahvuuksistasi. Nyt saa kehuskella!

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 31.1.2022 mennessä osoitteessa tyopaikat.lidl.fi. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt. Toiveenamme on, että saamme sinut tiimiimme jo toukokuun alussa.

Kesätyöntekijöiden hakuprosessi toteutetaan tammi-helmikuussa ja valinnat tehdään maaliskuun alkuun mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Käytämme työhaastattelujen tekemiseen videohaastatteluja ja yksilöhaastatteluja, joissa on huomioitu terveys- ja turvallisuusasiat. Videohaastatteluun etenevät hakijat saavat kutsun henkilökohtaisesti sähköpostilla.
 

Kysymyksiä?

Kyllä kiitos! Viestintäpäällikkö Pilvi-Sisko Riikonen (puh. 040 652 9422) vastaa ilomielin kysymyksiisi perjantaina 14.1. klo 8.30–9.30 ja maanantaina 24.1. klo 9.00–10.00.
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot