(Poistunut julkaisusta)

Kesäreportteri, kesätyö
Lidl Suomi Ky

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Haemme iloiseen joukkoomme kesän ajaksi

KESÄREPORTTERIA

Haluatko ansaita tänä kesänä?

Se sopii, sillä meillä voit ansaita niin rahaa, palkitsevaa tekemistä ja arvokasta työkokemusta kuin hauskaa seuraa. Haluamme ansaita sinut lidliläiseksi ja arvostamme osaamistasi. Siksi tarjoamme sinulle työn, jossa olet osa huippuporukkaa ja teet monipuolisia hommia. Olemme tänäkin vuonna Vastuullinen kesäduuni -kampanjan jäsen.

 

Oletko rohkea ja sanavalmis viestijä? Innostutko uusista asioista ja oletko utelias selvittämään, mistä niissä on kyse? Mahtavaa, kuulostat juuri etsimältämme henkilöltä!

Viestintäosastolla hoidetaan yrityksemme mediasuhteita ja näkyvyyttä. Viestintä seuraa, mitä yrityksestä julkisuudessa puhutaan ja kirjoitetaan, vastaa toimittajien kysymyksiin, kirjoittaa tiedotteita sekä järjestää pressejä ja yritysvierailuita. Lisäksi osastolla huolehditaan sisäisestä viestinnästä. Etsimme osastomme vahvistukseksi kesäreportteria vastaamaan monipuolisesti sekä ulkoisen että sisäisen viestinnän tarpeisiin. Kesätyön ajankohta on sovittavissa, mutta toivomme, että pystyt aloittamaan toukokuussa ja työskentelemään elokuuhun asti.

 

Tällaisia asioita toivomme sinulta

  • Sopivaa koulutustaustaa – olet juuri valmistunut tai opintojen loppuvaiheessa oleva toimittaja tai viestijä
  • Suomalaisen mediakentän tuntemusta – työ- tai harjoittelukokemus eri medioista on plussaa
  • Hyvää viestintäosaamista – tuotat sujuvasti tekstiä ja sinulla on visuaalista silmää
  • Sosiaalisen median kanavien tuntemusta – tunnet some-kanavien salat
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja – tiimityöskentely on lähellä sydäntäsi

 

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät dynaamisessa huipputiimissä – työpäiviäsi sävyttävät hauskat työtehtävät ja vielä hauskemmat vitsit
  • Henkilökohtaisen kummin – kummin tehtävä on tukea sinua koko työjaksosi ajan
  • Mahdollisuuden oman ammattitaidon kasvattamiseen – olet kesätyöntekijänä arvostettu ja tasavertainen kollega, et kahvinkeittäjä
  • Arvokasta työkokemusta suuren kansainvälisen organisaation pääkonttorilla – saat jalkasi kasvuyrityksen ovenrakoon sekä pääset osaksi suurempaa ja kansainvälistä kokonaisuutta
  • Modernit työskentelytilat – pääkonttorimme odottaa sinua Espoossa viihtyisine tiloineen

 

Tule työkaveriksemme!                        

Tilaisuutesi on koittanut. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 29.1.2020 mennessä osoitteessa tyopaikat.lidl.fi. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt.

 

Kysymyksiä?

Kyllä kiitos! Viestintäpäällikkö Pilvi-Sisko Riikonen (puh. 040 652 9422) vastaa ilomielin kysymyksiisi perjantaina 10.1. klo 12–13 ja keskiviikkona 15.1. klo 9–10.