KesäRekry2021 Järvenpää
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2021

 Hei sinä Järvenpääläinen 15-18 vuotias nuori. Hae kesätyöpaikkaa kauttamme!!

Haluatko päästä ottamaan arvokkaita ensiaskelia työrintamalla? Hae erilaisiin kesätöihin kauttamme! Hakemamme kesätyöntekijät ovat reippaita, motivoituneita ja heidän loistava asenteensa huomataan asiakkaillamme.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta, vaan oikea asenne ja halu oppia on tärkeintä.

Työllistämme Järvenpääläisiä nuoria kesätyöntekijöiksi kesälle 2021. Työpaikkoja tarjoamme mm. elintarviketuotanto-, asiakaspalvelu-, logistiikka-, ravintola-alan, kiinteistöalan tehtäviin ja kotitalouksiin. 

Voit työllistyä yrityksiin erilaisiin avustaviin tehtäviin tai vaikkapa pihatöihin, lastenhoito-, siivous-, tai lemmikkivahtitehtäviin. Työsopimuksen pituus on 60 tuntia ja tästä Sinulle maksetaan 375 euroa.

Pääsääntöisesti asiakkaamme sijaitsevat Järvenpäässä, mutta mikään ei estä sinua työllistymästä halutessasi myös muille paikkakunnille.

*Jos koet että olisit hakemamme henkilö hae kesätyöpaikkaa pikaisesti ja liitä hakukirje ja mahdollinen CV:si hakemukseen.

Mainitse myös onko sinun mahdollista työskennellä koko kesäkauden ajan ja kerro mielellään mistä alasta olisit kiinnostunut.

Voit lukea kampanjasta lisää linkin https://www.personalhuset.fi/Jaervenpaeaen-kesaerekry-2021 kautta. 

Vaatimukset:

Asut Järvenpäässä

Aito halu tehdä töitä

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1470815
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 15.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite