Kesärekry- Palveluneuvojia kuljetustenohjauskeskukseen
Tuomi Logistiikka Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Haemme iloisella palveluasenteella varustettuja arjen sankareita palveluneuvojiksi kuljetustenohjauskeskukseen kesän ajaksi. Pääset tekemään vastuullista ja kuntalaisten kannalta tärkeää työtä päivittäisen liikkumisen mahdollistamiseksi. Tehtävässä palvelet puhelimitse matkatilauksiin liittyvissä asioissa, mahdollistaen näin sujuvamman arjen asiakkaillemme; yhteiskunnan korvaamat matkakuljetukset auttavat asiakkaitamme päivittäisessä liikkumisessa esimerkiksi asiointi-, työ- ja opiskelumatkoissa.

Työvuoroja on arkipäivien lisäksi viikonloppuisin, iltaisin ja arkipyhinä (esim. juhannusaatto) ja sijoittuvat klo 6-22 välille. Kesän työsuhteet alkavat kahdessa erässä: 1.6.-31.8. sekä 7.6.-31.8. Olethan siis käytettävissä koko tämän ajan!

Työpaikkanasi toimii pääasiallisesti toimipisteemme Lahdesjärvellä, jossa huomioimme vallitsevan tilanteen ja huolehdimme työntekijöidemme terveydestä ja turvallisuudesta päivittäisessä työskentelyssä. Työssä saattaa kuitenkin tulla tarve etätöille ja kykenetkin tarvittaessa työskentelemään itseohjautuvasti ja omaa työskentelyäsi organisoiden.

Etsimämme henkilö

Aktiivinen, yhteistyökykyinen ja palveluhenkinen asenne on meille koulutusta ja kokemusta tärkeämpää. Asiakaspalvelukokemus ja erityisesti kokemus puhelinasiakaspalvelusta on toki tehtävässä eduksi. Asiakkaamme puhuvat pääosin suomea, mutta myös englanninkielinen asiakaspalvelu sujuu sinulta tarvittaessa yhtä sukkelasti! Odotamme hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä omaksua nopeasti uusia tietojärjestelmiä. Ajoittain hektisessä työssä nopeatempoinen työote on tärkeä - huolellisuutta ja tarkkuutta kuitenkaan unohtamatta. Sinulla on kuitenkin tiimi tukenasi; he kannustavat ja tukevat toisiaan ja Kuohkessa on hyvä yhteishenki.

Työsuhde-edut

Olemme tänä vuonna mukana Tampereen kaupungin Kesäduuni21 kampanjassa, sekä Oikotien Vastuullinen kesäduuni- kampanjassa ja sitoutuneet sen periaatteisiin. Kesätyöntekijämme pääsevät perehdytysohjelmassamme tutustumaan toisiin kesätyöntekijöihin, sekä tehtäväänsä yhdessä ammattitaitoisen henkilöstömme kanssa. Pääset työskentelemään rinta rinnan rennon ja asiantuntevan henkilöstömme kanssa kesän pituisella matkallasi. Palkkauksemme perustuu Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimukseen, lisäksi kesätyöntekijämme pääsevät henkilöstöetuuksiemme piiriin!

Tututstu kesätyösivuihimme ja anna viime vuoden kesätyöntekijöidemme kertoa sinulle lisää kokemuksistaan!

Haku

Alkoiko kiinnostus versoa? Siinä tapauksessa lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 14.3 mennessä. Erityisesti meitä kiinnostaisi kuulla, mikä tässä tehtävässä sinua innostaa, mitä soveltuvaa osaamista sinulla olisi tehtävää ajatellen ja mikä sinua motivoi.

Kutsumme osan hakijoista videohaastatteluun, jonka jälkeen valitsemme muutamia henkilöitä ryhmähaastatteluihin. Tämän rekryn osalta ryhmähaastattelut pidetään 30.3 klo. 14-15:30 sekä 1.4 klo. 9-10:30.

Lisätietoa tehtävistä antaa Palveluesimies Päivi Ylitie 24.2. klo. 15-16:00, 1.3. klo.14-15:00 ja 10.3. klo 9-10:00 numerosta 040 806 2517. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@tuomilogistiikka.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot