Kesärekry- Logistikkoja kuljetustehtäviin
Tuomi Logistiikka Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Etsimme nyt logistiikka-alasta innostuneita ja positiivisella, oppimishaluisella asenteella varustettuja kesätyöntekijöitä logistikon tehtäviin tavarakuljetuksiin TAYS:ille. Tavarakuljetusten tehtävissä hoidetaan sairaanhoitopiirin sisäisiä huoltokuljetuksia, kuten pyykki- ja jätekuljetuksia.

Työvuoroja on arkipäisin klo 6-22 välillä. Kuljetusten työt alkavat perehdytyksellä toukokuun puolivälistä ja kestävät elokuun loppuun 31.8 asti. Olethan siis käytettävissä koko tämän ajan!

Huomioimme tehtävissä vallitsevan tilanteen ja huolehdimme työntekijöidemme terveydestä ja turvallisuudesta päivittäisessä työskentelyssä.

Etsimämme henkilö

Tehtävään soveltuva aiempi työkokemus on toivottavaa, mutta se ei ole edellytys; kokemusta tai koulutusta tärkeämpää onkin aktiivinen ja innokas asenne sekä kiinnostus ja motivaatio logistiikan työtehtäviä kohtaan. Voit olla esimerkiksi logistiikka-alan koulutuksen käynyt tai suorittaa parhaillaan opintoja. Trukkikortti ei ole välttämätön, mutta trukin ajotaito on eduksi.

Tehtävässä tarvitaan myös IT-taitoja, jotta hallitset työssä käytettävät tietojärjestelmät ja laitteet. Luonteeltaan fyysinen ja liikkuva työ vaatii lisäksi huolellista ja tarkkaavaista otetta. Soljahdat helposti mukaan rentoon porukkaamme ja omaat hyvät tiimityötaidot ja positiivisen asenteen!

Työsuhde-edut

Olemme tänä vuonna mukana Tampereen kaupungin Kesäduuni21 kampanjassa, sekä Oikotien Vastuullinen kesäduuni- kampanjassa ja sitoutuneet sen periaatteisiin. Kesätyöntekijämme pääsevät perehdytysohjelmassamme tutustumaan toisiin kesätyöntekijöihin, sekä tehtäväänsä yhdessä ammattitaitoisen henkilöstömme kanssa. Pääset työskentelemään rinta rinnan rennon ja asiantuntevan henkilöstömme kanssa kesän pituisella matkallasi. Palkkauksemme perustuu Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimukseen, lisäksi kesätyöntekijämme pääsevät henkilöstöetuuksiemme piiriin!

Tututstu kesätyösivuihimme ja anna viime vuoden kesätyöntekijöidemme kertoa sinulle lisää kokemuksistaan!

Haku

Alkoiko kiinnostus versoa? Siinä tapauksessa lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 14.3 mennessä. Erityisesti meitä kiinnostaisi kuulla, mikä tässä tehtävässä sinua innostaa, mitä soveltuvaa osaamista sinulla olisi tehtävää ajatellen ja mikä sinua motivoi.

Kutsumme osan hakijoista videohaastatteluun, jonka jälkeen valitsemme muutamia henkilöitä ryhmähaastatteluihin. Tämän rekryn osalta ryhmähaastattelut pidetään 25.3 klo. 14-15:30 sekä 26.3 klo. 8:30-10:00.

Lisätietoa tehtävistä antaa kuljetusesimies Arto Ylinen 24.2 klo. 9-10:00, 3.3 9-10:00 ja 10.3 klo 9 -10:00, numerosta 050 375 2243. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@tuomilogistiikka.fi

 
 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot