Kesärekry- Logistikkoja Kätsyyn
Tuomi Logistiikka Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Nyt on oiva mahdollisuus päästä mukaan Kätsy-tiimin mielenkiintoiseen ja monipuoliseen toimintaan kesän ajaksi. Ketteränä kätsyttäjänä huolehdit TAYS:illa asiakkaidemme varastojen toimivuudesta ja siitä, että asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydintoimintaansa.

Sairaalamaailma on mielenkiintoinen työskentely-ympäristö, jossa kohtaa sivusta sekä iloa että surua. Kätsyttäjänä tilaat tuotteita asiakkaiden puolesta, hyllytät ja huolehdit tuotteiden oikeellisuudesta ja toimitusten vastaanotosta. Reagoit oma-aloitteisesti muutoksiin ja huolehdit varastojen siisteydestä ja järjestelystä. Välillä saatat selvitellä asiakkaiden luona monenlaisia Kätsyyn liittyviä tilanteita.

Työtä tehdään arkisin, viikonloppuisin sekä arkipyhinä (esim. juhannusaatto) vuoroissa klo. 6-17:00 välillä. Tehtävät alkavat 24.5 ja kestävät 31.8 asti. Olethan siis käytettävissä koko tämän ajan! Oman auton käyttömahdollisuus saattaa olla työssä etu! Kesän loputtua arvioimme syksyn tarpeita, joten kerrothan hakemuksessasi mikäli voisit jatkaa kokoaikaisena myös silloin.

Käy tutustumassa Kätsyn maailmaan esittelyvideosta!

Etsimämme henkilö

Arvostamme aktiivista ja innokasta asennetta, sekä kiinnostusta ja motivaatiota logistiikan työtehtäviä kohtaan. Sinulla on saattanut kuitenkin kertyä hyödyllistä osaamista esimerkiksi hyllytyksestä, materiaalien hallinnasta tai hoitotyöstä. Asiakaspalvelu on kätsyttäjän perustehtävää, joten oletkin valmis ponnistelemaan erinomaisen asiakaskokemuksen luomiseksi; oman työsi kautta annatkin kasvot koko Tuomelle.

Työ on luonteeltaan fyysistä ja liikkumista vaativaa, joten huolellinen ja tarkkaavainen ote tehokkaalla tekemisellä on avain onnistumiseen. Kätsyttäjien joukossa on erinomainen ilmapiiri, johon mielelläsi liityt mukaan! Soljahdatkin helposti mukaan rentoon porukkaamme ja omaat hyvät tiimityötaidot ja positiivisen asenteen.

Työsuhde-edut

Olemme tänä vuonna mukana Tampereen kaupungin Kesäduuni21 kampanjassa, sekä Oikotien Vastuullinen kesäduuni- kampanjassa ja sitoutuneet sen periaatteisiin. Kesätyöntekijämme pääsevät perehdytysohjelmassamme tutustumaan toisiin kesätyöntekijöihin, sekä tehtäväänsä yhdessä ammattitaitoisen henkilöstömme kanssa. Pääset työskentelemään rinta rinnan rennon ja asiantuntevan henkilöstömme kanssa kesän pituisella matkallasi. Palkkauksemme perustuu Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimukseen, lisäksi kesätyöntekijämme pääsevät henkilöstöetuuksiemme piiriin!

Tututstu kesätyösivuihimme ja anna viime vuoden kesätyöntekijöidemme kertoa sinulle lisää kokemuksistaan!

Haku

Alkoiko kiinnostus versoa? Siinä tapauksessa lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 14.3 mennessä. Erityisesti meitä kiinnostaisi kuulla, mikä tässä tehtävässä sinua innostaa, mitä soveltuvaa osaamista sinulla olisi tehtävää ajatellen ja mikä sinua motivoi.

Kutsumme osan hakijoista videohaastatteluun, jonka jälkeen valitsemme muutamia henkilöitä ryhmähaastatteluihin. Tämän rekryn osalta ryhmähaastattelut pidetään 31.3 klo. 8:30-10:00 sekä 1.4 klo. 11:30-13:00.

Lisätietoa tehtävistä antaa Palveluesimies Topi Syysnummi 25.2. klo,10-11:00, 2.3. klo.10-11:00 ja 4.3. klo.10-11:00 numerosta 044 423 5403. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@tuomilogistiikka.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot