(Poistunut julkaisusta)

Kesärekry 2020
Turku Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

HAEMME JUURI SINUA KESÄTÖIHIN

Turku Energiassa on vuosittain kesätyöpaikkoja n. 40 opiskelijalle. Etsimme kesätyöntekijöitä niin teknisen alan kuin taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja viestinnän ja markkinoinnin tehtäviin. Työt ajoittuvat pääsääntöisesti kesäkuun alusta elokuun loppuun. Hakulomakkeella voit valita, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut.

Odotamme  
Opiskelet hakemaasi tehtävään soveltuvassa koulutusohjelmassa ja olet innokas oppimaan uutta. Edellytämme kesätyöpaikan hakijoilta 18 vuoden ikää, mutta Tutustu työelämään ja tienaa -jaksolle (2 vko) voivat hakea nuoremmatkin henkilöt.
 
Hakeminen  
Kesätyöpaikat ovat haettavissa helmikuun ajan ja niihin voi hakea ainoastaan sähköisellä lomakkeella. Valitse lomakkeelta tarkemmin ne tehtävät, joista olet kiinnostunut.

Tarjoamme
Tarjoamme monipuolisia eri alojen työtehtäviä, mahdollisuuden kasvaa energia-alan ammattilaisena sekä osaavien työkaverien tuen.

Uskomme uteliaisuuteen, uuden oppimiseen ja kokeiluihin, yhdessä asiakkaiden kanssa. Uudet toimintatavat, tuotteet ja palvelut innostavat meitä ja parantavat samalla asiakkaidemme arkea. Uskallamme myös keskustella ja ottaa kantaa energia-alaa ja asiakkaiden arkea koskeviin kysymyksiin. Erottaudumme rohkeasti ja oivaltavasti ja teemme kestävää tulevaisuutta – uudistaen ja erottuen.

Jos koet energia-alan kiinnostavana ja tunnet arvomme omaksesi, lähde kanssamme kesäksi mukaan energia-alan kehitykseen!