Kesämyyjä Sector Alarmille

Sector Alarm Finland Oy
Tietoa tehtävästä

Vuosittain moni myynnistä haaveileva nuori aloittaa uransa meillä. Myyjämme ovat yrityksemme sydän. He myyvät turvapalveluamme, joka suojaa kodin ja voi pelastaa henkiä. Tämä ei ole mikään ihan tavallinen ysistä viiteen duuni, vaan teemme töitä luonnollisesti silloin kun asiakkaamme ovat kotona. Eli mikä parasta, iltapainotteisessa työssä ehdit loistavasti tehdä päivän askareet tai nukkua pitkään ennen työpäivän alkua.

Löytyykö sinulta piileviä myyjän kykyjä? Anna meidän auttaa ne esiin!

Heti ensimmäisestä päivästä lähtien pääset Sector Alarmin koulutuspolulle. Tätä kautta sinulle tarjoutuu mahdollisuus huikeaan kasvuun kesätyösi aikana ja siinä me tuemme sinua päivittäin. Kenttämyyntimme toimii urheilumaailman tavoin - tuemme toisiamme päivittäin, teemme maaleja joukkueena ja juhlimme yhdessä onnistumisia!

Miltä sinusta tuntuisi pelata joukkueessa, jossa saat:

  • Päivittäistä koulutusta kehityksesi tueksi
  • Eväitä urapolkusi rakentamiseen, johtaa se sitten mihin vain
  • Rajattomat mahdollisuudet tienata, suomalaisia koteja turvaten
  • Huikeat tiimikaverit, jotka tukevat sinua tilanteessa kuin tilanteessa
  • Kohdata ihmisiä ja myydä palveluamme jokaiseen kotiin sopivaksi
  • Tulla töihin juuri sellaisena kuin olet!

Asenne ratkaisee, menestyksesi on itsestäsi kiinni! Jätä yhteystietosi muutamassa minuutissa niin rekrytoijamme soittaa sinulle pian ja pääset keskustelemaan tulevaisuudestasi Sector Alarmilla!

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 16.5.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat rekrytointi@sectoralarm.fi

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta