Kesämyyjä, Sanoma
Rainmaker

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2021

Kesämyyjä, Sanoma, Lahti

Kiinnostaisiko tehtävä, joka mahdollistaa hyvän ansiotason sekä valmentaa sinua tulevaisuuden tilaisuuksia varten? Sanomat katselevat kesäkaudeksi avoimia, nokkelia ja sinnikkäitä persoonia osaksi tiimiään.

Sisäpiirivitsit ja yläfemmat kuvaavat nykyisen yhteisön ajatusta siitä, miten työtä tehdään yksilöinä yhteisen tavoitteen eteen, vieressä olevaa kollegaa tsempaten. Töitä siis tehdään pilke silmäkulmassa positiivisella mielellä.

Haluamme sinut, joka nautit vuorovaikutuksesta ja aktiivisesta tekemisestä. Tässä työssä pääset osaksi huikeaa joukkuetta, jossa reipas asenne sekä yhdessä tekeminen ovat kaiken keskiössä.

Asiakaskohtaamiset opettavat ratkaisumyynnin lisäksi vuorovaikutustaitoja, joista on sinulle etua pitkälle tulevaisuuteen.

Mitä myydään ja missä?

Sanoman monialaisia tuotteita Lahden seudun myyntipisteillä eri kauppakeskuksissa yhdessä mahtavien työkavereiden kanssa. Tuoterepussa on tuotteita ja palveluita erilaisiin mielenkiinnon kohteisiin ja kanaviin.

SANOMA - Suomen suurin mediayhtiö tarjoaa tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin. Sanoma on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. 

Millaista henkilöä haetaan?

Työntekijöitämme yhdistää positiivinen asenne, halu kehittää omaa osaamista pyrkien aina vain parempaan, sekä tietenkin iloitseminen yhdessä saavutetusta tuloksesta.

Olemme rentoja, rohkeita ja reiluja toisillemme. Tärkein piirre on kiinnostus myyntiä kohtaan ja energinen ote tekemiseen. Olemme jatkuvasti esillä ja kohtaamme kymmeniä asiakkaita päivässä. 

Myyntikokemuksesta on sinulle hyötyä, mutta konkari sinun ei tarvitse olla - me koulutamme sinut tehtävään. Se mitä vaaditaan on asenne, motivaatio menestyä, vastata haasteisiin sekä oppia uutta.

Mitkä ovat työajat ja mitä tästä maksetaan?

Työtä tehdään arkisin klo 09:00–20:00 välillä ja viikonloppuisin 10:00-18:00 välillä, 20–40 tuntia viikossa. 

Palkka: Minimitasolla 10€/tunti. Palkitsemme hyvästä työstä ja pohjapalkan päälle kuuluu suoritukseen perustuva lisäansio. Keskituntiansio ~ 15 €/h.

Työn aloitus: Sopimuksen mukaan

Haku käynnissä

Olen Tiia Rainmakeriltä, ja haastattelen teitä jo hakuaikana. Olethan rohkeasti yhteydessä Whatsappin kautta, tai soita numeroon 0407147992. Jos minua ei heti saa kiinni, otan yhteyttä sinuun mahdollisimman pian.

Voit myös jättää yhteystietosi kohdasta “Hae työpaikkaa”.

Paikkakunta: Lahti

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1425163
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti