Kesämyyjä (kesätyöseteli)

Media Avenue Oy
Tietoa tehtävästä

Hei sinä myynnistä ja markkinoinnista kiinnostunut nuori!

Tahdotko päästä perehtymään alan saloihin turvallisesti ja hyvässä ilmapiirissä?

Nyt se on mahdollista! Meillä on Media Avenuella vuoden halutuimmat kesätyöseteli paikat jaossa ja palkkaamme nuoria töihin Oulussa, Rovaniemellä ja Raahessa! Olemme mukana vastuullinen kesäduuni 2021 kampanjassa!

Miksi meille töihin?

- Meillä pääset työskentelemään markkinoinnin alalla ja jokainen työntekijä perehdytetään työtehtäväänsä huolellisesti sekä jokaiselle on varattu oma mentori, joka auttaa sinua läpi työskentelyaikasi!

- Meillä pääset itse vaikuttamaan siihen, milloin haluat kesätyöt tehdä. Töitä on mahdollista tehdä touko-elokuun välillä ja työsuhteen kestoa on myös mahdollista jatkaa setelin jälkeen 1-2 viikolla!

- Palkkaa sinulle maksetaan paikkakuntasi kesätyösetelin mukaisesti, eikä sinulle aseteta varsinaista tulosvastuuta, mutta onnistuessasi sinut palkitaan hyvin! Voit palkan lisäksi päästä keräämään päiväbonuksia peräti 5-40€/työvuoro!

- Kaikille kesätöihin valituille järjestetään infotilaisuus, ennen töiden alkua. Tilaisuudessa käydään läpi työelämän peruskäytäntöjä, työlainsäädäntöä, sopimus asioita sekä yrityksen pelisääntöjä ja käydään työvuorot läpi.

Mitä aikaisemmin lähetät hakemuksesi, sitä todennäköisemmin pääset lyömään kesäpaikan itsellesi lukkoon, joten mene meidän kesätyösivuillemme ja nappaa itsellesi loistava kesäduuni!

Lue lisää ja hae: www.kesatyoseteli.com

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 5.5.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat www.kesatyoseteli.com

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta