KESÄMESTARI/TYÖNJOHTOHARJOITTELIJA Ouluun
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021
Etsimme talotekniikan KESÄMESTARIA /TYÖNJOHTOHARJOITTELIJAA Ouluun projektipäälliköiden kesälomasijaiseksi.

ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV- ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet. Meillä voit kouluttautua vaikkapa insinööriksi omassa korkeakouluohjelmassamme.



Työnjohtoharjoittelijan tehtävänä on vastata asiakaskohteidemme urakointi-, muutos-, korjaus- ja kunnossapitotöistä, rakentamisen projekteista sekä tarjouslaskennasta yhdessä tiimisi ja muiden työnjohtajien ja projektipäälliköiden kanssa. Vastaat em. lisäksi eri työnjohdollisista tehtävistä, kuten resursoinnista, työturvallisuudesta ja aikataulutuksesta, sekä avustat muita työnjohtajia ja projektipäälliköitä oman osaamisesi mukaan. Tehtävä on kokoaikainen, ja työaika on pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7-16 välillä, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa. Työsuhde on määräaikainen ja päättyy 24.9.2021.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla työkokemusta rakennusalalta. Koulutustaustasi voi olla esim. talotekniikan insinööri. Voit olla opintojesi keski- tai loppuvaiheessa, ja olet suorittanut työturvallisuus- ja tulityökurssit. Tehtävä vaatii hyvää fyysistä kuntoa, ajantasaisia IT-taitoja sekä taitavia yhteistyö- ja asiakaspalveluvalmiuksia. Etsimämme henkilö haluaa tuottaa asiakkaille parasta mahdollista palvelua, ja taitaa sujuvasti niin suomen kuin englannin kielen. Sinun ei tarvitse olla alan kokenut konkari, sillä oikeanlainen asenne ja kyky oppia, ovat tärkeintä. Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta, sekä nuhteetonta taustaa. Teetämme valitulle henkilölle suppean turvallisuusselvityksen, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn globaalissa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista arvostetaan. Saat rinnallesi loistavat työkaverit ja osaavan tiimin tuen.

Lähetäthän hakemuksesi CV:n kera 16.5.2021 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Risto Kemppainen numerossa 0400 606 567.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot