(Poistunut julkaisusta)

KESÄMESTARI/TYÖNJOHTOHARJOITTELIJA Ouluun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019
Oletko sinä seuraava, joka liittyy kesän ajaksi ammattilaistemme joukkoon? Etsimme nyt talotekniikan KESÄMESTARIA/TYÖNJOHTOHARJOITTELIJAA Ouluun projektipäälliköiden kesälomasijaiseksi.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin urakoihin ja kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työnjohtoharjoittelijan tehtävänä on vastata asiakaskohteidemme urakointi-, muutos-, korjaus- ja kunnossapitotöistä, rakentamisen projekteista sekä tarjouslaskennasta yhdessä tiimisi ja muiden työnjohtajien ja projektipäälliköiden kanssa. Vastaat em. lisäksi eri työnjohdollisista tehtävistä, kuten resursoinnista, työturvallisuudesta ja aikataulutuksesta sekä avustat muita työnjohtajia ja projektipäälliköitä oman osaamisesi mukaan.  Tehtävä on kokoaikainen ja työaika on pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7-16 välillä, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa. Työsuhde on määräaikainen ja päättyy 30.8.2019.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla työkokemusta rakennusalalta. Koulutustaustasi voi olla esim. talotekniikan insinööri ja voit olla  opintojesi keski- tai loppuvaiheessa. Olet suorittanut työturvallisuus- ja tulityökurssit. Tehtävä vaatii hyvää fyysistä kuntoa, hyviä IT-taitoja sekä yhteistyö- ja asiakaspalveluvalmiuksia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Toivomme lisäksi, että haluat tuottaa asiakkaallemme parasta mahdollista palvelua. Sinun ei tarvitse olla alan kokenut konkari, sillä oikeanlainen asenne sekä halu ja kyky oppia on tärkeintä. Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Tausta tulee olla myös nuhteeton, sillä teetämme valitulle henkilölle suppean turvallisuusselvityksen, joka on hyväksyttynä edellytyksenä työsopimukselle.


Tarjoamme hyvän mahdollisuuden oppia mielenkiintoisessa työssä, isossa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista arvostetaan. Saat rinnallesi myös hyvät työkaverit ja osaavan tiimin tuen. Hae tehtävää alla olevasta linkistä tai osoitteessa www.iss.fi 31.3. mennessä. Liitäthän hakemukseen CV:n. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa aluepäällikkö Risto Kemppainen numerossa 0400606567.


ISS Palveluissa työskentelee yli 600 toimihenkilöä sekä työnjohdollisissa että liiketoimintoja tukevissa tehtävissä ympäri Suomea. Haluamme olla alan edelläkävijä kehittäen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä