Kesämestari työnjohtoon
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2021

Haemme asiakkaallemme Varkauteen rakennusalan työnjohdon harjoittelijaa kesämestariksi vastaamaan aloitettavan työkohteen tuotannon aikatauluista, valvonnasta ja ohjauksesta.

Olet koulutustaustaltasi rakennuspuolen käynyt tai valmistumassa oleva AMK opiskelija, jolla on jo jonkin verran kokemusta rakennustyömailla työskentelystä. Kokemus esimiestyöstä sekä rakennushankkeiden kokonaisvaltaisesta ymmärtämisestä helpottaa olennaisesti tehtävästä suoriutumista ja auttaa sinua menestymään tehtävässä.

Olet sosiaalinen ja vuorovaikutteinen persoona, tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tehtävä vaatii paineensietokykyä, kustannustehokasta ajattelua, hyvää tietoteknistä osaamista, kuvienlukutaitoa sekä määrätietoisuutta ja tehokkuutta tehtävien hoitamiseen annetussa ajassa. Vastaat tuotannon resursoinnista sekä työn turvallisuudesta ja laadusta. Toimit tiiviissä yhteistyössä yrityksen muun henkilöstön kanssa, joten yhteistyökyky ja tiimityötaidot ovat avainasemassa projektin läpiviennissä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla mukaan osaksi asiakasyrityksen kasvavaa liiketoimintaa. Ympärilläsi toimii avoin ja motivoitunut työyhteisö, jossa on hyvä tekemisen meininki.

Palkkaus rakennusteollisuuden TES, sopimuksen ja palkkatoiveen mukaan. Tarjoamme määräaikaisen työsopimuksen RTK-Henkilöstöpalveluiden kautta. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä yrityksemme konserniedut tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin ma-pe HR asiantuntija Mari Laitinen puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1447664
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varkaus