(Poistunut julkaisusta)

Kesämestari kunnossapidon korjausrakentaminen
Arkea Kunnossapito OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Oletko sinä etsimämme kesämestari, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Kunnossapidon osalta olemme se näkymätön voima, joka on askeleen edellä kiinteistön elinkaaren jokaisessa vaiheessa. Silloin kun työn jälki on ensiluokkaista, siihen ei kiinnitä huomiota.

Tule tekemään kanssamme ensiluokkaista jälkeä ja varmistamaan, että asiakkaan arki rokkaa ja rollaa. Toimintaamme ohjaa jatkuva laadun parantaminen. Hyödynnämme työssämme uusinta laitteistoa, teknologiaa sekä digitalisaatiota. Tärkein linkki jokapäiväisessä työssä on kuitenkin osaava henkilökuntamme.

Haemme loistotyyppiä kesämestarin tehtäviin kunnossapitorakentamisen työnjohtoon.

Tehtävässä huolehdit kunnossapitotöiden etenemisestä sekä vastaat työntekijöiden valvonnasta. Työskentelet kunnossapidosta vastaavan mestarin apuna päivittäiseen kunnossapitoon liittyvissä tehtävissä. Toimit myös yhteistyössä esimerkiksi palveluntoimittajien, tuotannon, aluevastaavien, laitetarkastajien ja työnjohtajien kanssa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta rakennusalalta. Odotamme sinulta meneillään olevia rakennuspuolen opintoja ja kiinnostusta kunnossapitorakentamista kohtaan. Edellytämme, että olet suorittanut AMK-opintoja alalta. Olet vastuuntuntoinen, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä hyvät työyhteisötaidot. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on työssä välttämätön.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden syventyä opiskelemaasi alaan.

Tiedämme, että haluat meille, hae heti!
Täytäthän hakemuksen sähköisesti.