Kesämentori

Media Avenue Oy
Tietoa tehtävästä

O captain, my captain!

Etsimme laivastoomme kesäkapteeneja. Toimimme neljällä paikkakunnalla Oulussa, Rovaniemellä, Kokkolassa ja Raahessa.

Etsitkö mahdollisuutta toimia osana voittajatiimiä? Jopa sen ykköskentässä ja etulinjassa!

Jos suhtaudut intohimoisesti asiakkaiden auttamiseen ja ratkaisujen löytämiseen, toimimaan esimerkillisenä liiderinä, kapteenina, mentorina, olemme kiinnostuneet sinusta!

Tämä on mahdollisuus sinulle, joka haluat urallasi potkua, osaat toimia tiimissä ja olet valmis tekemään töitä sen eteen.

Etsimme nyt usealta paikkakunnalta KESÄVALMENTAJIA Päällikkötason- valmennukseen. Koulutus alkaa myynnin perusopettelulla, jossa seuraa aikataulutettuna eri projekteja ja niitä otetaan haltuun yksi kerrallaan. Kesällä toimit suoraan toimistopäällikön oikeana kätenä ja myynnin mentoriasemassa, auttaen muita kesätyöntekijöitä.

Jos etsit tylsän tavallista työpaikkaa, emme ole sinua varten. Jos taas kaipaat työympäristöltäsi vähän enemmän, laita työhakemus sisään ja katsotaan mikä sinun potentiaalisi on! Sinun pitää haluta oppia, edetä ja menestyä! Tämä työpaikka ei ole onnenonkijoille, tämä työ on niille, jotka ovat valmiita äyskäröimään vaikka koko järven tyhkäksi jos tilanne sitä vaatii!

Tehtävään tulemme valitsemaan 2 henkilöä jokaiselta paikkakunnalta ja koulutukset alkavat toukokuussa, joten hae nopeasti!

www.mentoriksi.com

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 5.5.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat www.metoriksi.com

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta