(Poistunut julkaisusta)

Kesälomittaja ympäristö- ja energiatiimiin, Raahe
SSAB Europe Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2019

SSAB Europe Oy hakee Raahen tehtaalle ympäristö- ja energiatiimiin ympäristönsuojelun tehtäviin 

KESÄHARJOITTELIJAA 

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haasteellisia työtehtäviä, jotka edellyttävät oma-aloitteisuutta, ja päätöksenteko- ja ongelmanratkaisukykyä. Työ on pääosin toimistotyötä, mutta sitä tehdään läheisessä yhteistyössä muiden ESQ-organisaatioiden ja tuotannon kanssa. 

Tehtäviin kuuluu tehtaan ympäristönsuojeluasioihin liittyviin raportointi-, koulutus-, selvitys- ja kehitystehtäviin osallistuminen. Muut mahdolliset tehtävät tarkentuvat tilanteen ja valitun henkilön osaamisen perusteella. 

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on takana vähintään 3 vuoden ympäristöalan opinnot ja sinulla on jo käytännön kokemusta ympäristöasioiden hallinnasta teollisuudessa. Työt ajoittuvat touko - elokuulle 2019. 

Lisätietoja tehtävästä antaa ympäristöpäällikkö Antti Petänen, puh. 050-314 3758. Soittoajat ovat viikoilla 8-9 keskiviikkoisin klo 13:00 - 15:00 ja viikolla 11 tiistaina klo 12.00 - 14.00. 

Hae tehtävään linkin kautta viimeistään 17.3.2019. Liitäthän mukaan CV:si ja voit halutessasi lähettää myös vapaamuotoisen hakemuksen.