(Poistunut julkaisusta)

Kesälomansijaisia Tampereelle siivoustehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019
Oletko vielä kesätöitä vailla? Vielä ehdit viettämään kesääsi duunISSa!


Tampereen seudulla on vielä auki muutamia kesätyöpaikkoja erilaisiin siivoustehtäviin. Työt alkavat vaihtelevasti heinäkuussa ja toivomme, että olet valmis työskentelemään ainakin elokuun loppuun, osassa tehtäviä työt jatkuvat syyskuun loppuun. Työt voivat sijoittua sekä aamuun, että iltaan.


Tullaksesi valituksi kesätyöntekijäksi sinulla tulee olla hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelu - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Me perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tiimi on tukenasi läpi kesän! Muut taitosi ja kokemuksesi lasketaan eduksesi, joten muistathan mainita hakemuksessasi, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta tai olet suorittanut hygienipassin tai työturvallisuuskortin. 


Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse rahaa kesän rientoihin tai syksyn säästöihin. KesäduunISSa olet meille yhtä tärkeä tiiminjäsen kuin kuka tahansa muukin. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja maksamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.


Lähetä hakemuksesi viimeistään 17.7.2019 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fi.


Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta:

https://www.youtube.com/watch?v=ORxxqRTyZp8&feature=youtu.be


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.