(Poistunut julkaisusta)

Kesälle 2020, Ouluun tarjoilijoita ja kokkeja
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2020

Kesä 2020 koittaa, ja sitä myötä kansa suunnistaa janoisena sekä nälkäisenä kohti kaupungin kuumia menoja.

Haemme asiakkaillemme Oulun seudulle säkenöiviä hymyjä ja nopeita käsipareja. Tarvitsemme riveihimme ravintola-alan konkareita sekä tulevaisuuden tähtiä. Tarjolla on töitä tilausravintoloissa, yökerhoissa, pubeissa, ala carte-ravintoloissa ja kesän polttavissa tapahtumissa. Töitä on tarjolla osa-aikaisesti ja työaika painottuu iltoihin.

Sali ja baari

Ravintoloiden asiakaspintaan haemme tarjoilija, baaritarjoilijoita, juhlapalvelutarjoilijoita, saliapulaisia ja blokkareita. Työt keskittyvät à la carte-ravintoloiden ja baaritiskien paremmalle puolella. Etsimämme tarjoilijat taitavat supliikit small talk-taidot, kykyä selviytyä hektisessä menossa ja aitoa halua tuottaa asiakkaille elämyksellisiä hetkiä. Saliapulaisilta ja blokkareilta odotamme rohkeutta ja asiakaspalvelu henkisyyttä.

Keittiö

Keittiön kuumaan sykkeeseen haemme kokkeja, keittiöapulaisia ja tiskareita. Etsimme keittiöalan kuningattaria ja kuninkaita, joille tiimityön tärkeys ei ole pelkästään sananhelinää. Kokeilta odotamme alan koulutusta tai alalla opiskelua, ja hygieniapassia. Keittiöapulaisille ja tiskareille tärkeää on nopeat kädet ja halu olla osana toimivaa keittiötiimiä.

Laita hakemusta sisään ja ilmianna myös kaverisi, serkkusi tai kumminkaimansiskosi.  

Yhteystiedot:


Eeva Meittamo
Eezy Henkilöstöpalvelut
eeva.meittamo@eezy.fi