(Poistunut julkaisusta)

Kesäleipureita Fazer myymäläleipomoon, S-Market Näsi
Fazer Leipomot

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Etsitkö työtä, jossa näkyy kädenjälkesi? Haemme sinua

Leipuri

Tuoretta, käsin leivottua leipää arvostetaan yhä enemmän ja artesaanileipää leivotaan jo yli 100 Fazer myymäläleipomossa ympäri Suomen. Etsimme nyt iloiseen joukkoomme kahta kesäleipuria (35h/vko ja 7h/vko) kesä-elokuun ajaksi S-Market Näsin Fazer myymäläleipomoomme Porvooseen. Leipomossamme leivotaan viikon jokaisena päivänä aikaisesta aamusta alkaen.

Fazer myymäläleipomon kesäleipurina työnkuvasi on monipuolinen ja tehtäviisi kuuluvat kaikki leivontaprosessin eri vaiheet taikinan teosta esille laittoon. Leipomomme sijaitsevat kaupan sisätiloissa lähellä asiakasta, joten reipas asiakaspalveluasenne on toivottavaa. Työskentelet tiiviisti yhdessä myymäläleipomon muun tiimin kanssa ja työssäsi sinua tukee myymäläleipomoesimies.

Kurkkaa, miltä työ myymäläleipomossa näyttää: https://www.youtube.com/watch?v=x-XCLpXf4mQ

Miksi Fazer myymäläleipomo?

Olet osa lämminhenkistä työyhteisöä, jossa kannustamme toisiamme huippusuorituksiin. Leipurina sinulle tarjoutuu mahdollisuus kasvattaa omaa osaamistasi erilaisissa leipurin tehtävissä. Työstä vaihtelevaa tekee päivittäiset asiakaskohtaamiset sekä monipuolinen tuotevalikoima. Inspiroivan työn ja kannustavan työympäristön lisäksi tarjoamme myös uramahdollisuuksia kasvavassa liiketoiminnassa. 

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Kesäleipureiltamme edellytämme leipurin koulutusta/opintoja ja käsinleivontaosaamista. Aikaisempi kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että omaat ripeän ja oma-aloitteisen työskentelyotteen sekä halun kehittää omaa osaamistasi työn kautta. 

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Lähetä hakemuksesi 1.3.2021 mennessä ja voit olla pian yksi Fazer Leipureista!