(Poistunut julkaisusta)

Kesälaborantti/-mylläri Lahteen
Rudus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Rudus on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan: taloja, teitä, siltoja, pihoja. Toimintamme ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Panostamme rakentamisen laatuun ja kannamme vastuun myös ympäristöstä. Palvelemme Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 900 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 335 miljoonaa euroa. Kuulumme kansainväliseen CRH-rakennusmateriaalikonserniin.

Haemme Lahteen betoniasemalle kesälaboranttia/-mylläriä kesälomien sijaisuuksiin. Aloitus 14.5. ja päättymispäivä 31.8. tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviin kuuluvat mm. koekappaleiden valmistaminen sekä tuoreen ja kovettuneen betonin ominaisuuksien testaaminen.

Betonilaboratoriossa työskentely edellyttää täysi-ikäisyyttä, hyvää peruskuntoa ja henkilöllä ei saa olla rajoitteita tehdasympäristössä työskentelemiselle. Arvostamme aikaisempaa kokemusta alalta ja rakennusalan opintoja.

Työhön vaaditaan työturvallisuuskortti, johon tarvittaessa koulutetaan. Joidenkin sijaisuuksien osalta myös ajokortti on välttämätön.

Tehtävissä toimiminen edellyttää numerotarkkuutta ja huolellisuutta, luotettavuutta ja sitoutuneisuutta, oma-aloitteisuutta, tiimihenkisyyttä, joustavuutta ja reipasta työotetta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa myynti- ja laatuinsinööri Marko Leppänen, puh. 020 447 5406 tai marko.leppanen@rudus.fi.

Jätäthän hakemuksesi 24.3.2019 mennessä.