(Poistunut julkaisusta)

Kesäkuvaaja
Maaseudun Tulevaisuus/ Viestilehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Maaseudun Tulevaisuus (MT) on maaseudun elinkeinoihin, kulttuuriin ja harrastuksiin sekä metsään keskittyvä erikoissanomalehti. Se ilmestyy painettuna broadsheet-versiona kolme kertaa viikossa. Verkossa uutisia julkaistaan joka päivä. MT kertoo tuoreeltaan myös politiikan ja talouden uutiset taustoineen. MT:n vakituisia liitelehtiä ovat Viikonvaihde kerran viikossa, kuukausittaiset Kantri ja Suomalainen Maaseutu sekä uutuutena 10 kertaa vuodessa ilmestyvä MT Metsä.  Maaseudun Tulevaisuus on tilattavista sanomalehdistä Suomen toiseksi luetuin ja lukijoita sillä on noin 322 000 (KMT 2018). Viime vuosina MT on kasvattanut selvästi lukijakuntaansa erityisesti verkossa. Viikkoyleisömme lähestyy tällä hetkellä noin 300 000 kävijää. Maaseudun Tulevaisuutta julkaisee Viestilehdet Oy. Lue lisää: MT.FI

 

Etsimme nyt lehden tekoon toimitukseemme

kesäkuvaajaa

Kuvaajan tehtäviin kuuluu maaseudun elämään ja yrittämiseen sekä päivän talouteen ja politiikkaan liittyvien ihmisten ja ilmiöiden kuvittaminen sekä painetussa että verkkolehdessä. Kesätyöt alkavat pääsääntöisesti 1.6. ja päättyvät 28.8.

Odotamme kuvaajalta hyviä teknisiä valmiuksia laadukkaiden lehtikuvien ja videoiden kuvaamiseen ja editointiin. Et vierasta uutistoimituksen ajoittaista kiirettä, annat osaamisesi kuvituksen suunnitteluun ja hyvään yhteistyöhön muun toimituksen kanssa sen toteutuksessa.

Lisätietoja antavat toimituspäällikkö Jussi Martikainen 040 755 7829, uutispäällikkö Niklas Holmberg 040 920 9719 ja kuvatoimittaja Jarkko Sirkiä 050 370 6572 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@mt.fi

 

Täytä sähköinen hakemus liitteineen 31.1.2020 mennessä osoitteessa www.viestilehdet.fi/rekry Voit lähettää myös vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisine työnäytteineen osoitteella:

Jussi Martikainen

Maaseudun Tulevaisuus

Pl 440, 00101 Helsinki

Kuoreen tunnus ”Työhakemus”

Hakemuksen tulee olla Maaseudun Tulevaisuuden käytössä viimeistään 31. tammikuuta 2020.