(Poistunut julkaisusta)

Kesäksi tuotantotyöntekijöitä Porin Tahkoluotoon
Stena Recycling Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2020

 

Haemme kesätyöntekijöitä tuotannon tehtäviin Porin Tahkoluodon murskalaitokselle

Porin Tahkoluodossa toimiva kierrätyslaitos on Stena Recycling Oy:n prosessilaitos Suomessa. Laitoksella otetaan vastaan esikäsiteltyjä, kierrätyskelpoisia sekalaisia metallijakeita, jotka käsittelyn jälkeen toimitetaan hyödynnettäväksi teollisuuteen tai muulla tavalla hyödynnettäväksi. Kierrätyslaitoksen toiminta-alueella sijaitsevat myös kierrätysmateriaalien vientivarastot ja kaapeliromun käsittelytoiminnot sekä niihin liittyvät tukitoiminnot, kuten vastaanotto ja lastaus.

Onnistut kesätyössä, jos olet oma-aloitteinen, huolellinen, asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on myös paineensietokykyä. Olet halukas talonmiehen töihin, etkä vierasta lapionvarteen tarttumistakaan. Tarvitset myös ymmärrystä jatkuvan kehittämisen Lean- ja 5S-toimintatavasta. Saat meiltä työhön tarvittavan perehdytyksen.

Tehtävässä katsotaan eduksi kokemus kierrätysalalta sekä koneenajotaidot (pyöräkuormaaja ja trukki). Tarvittaessa Stena voi järjestää koneenajokoulutuksen.

Kyseessä on kaksivuorotyö.

Toivottavasti kiinnostuit! Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Hanna Seppälä, hanna.seppala@stenarecycling.fi, puh. 010 7780191 seuraavina aikoina: pe 20.3. klo 9-12, pe 3.4. klo 9-12 ja ti 7.4. klo 12-16.

Hae tehtävään mielellään mahdollisimman pian, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löytyessä. Kerro hakemuksessa itsestäsi ja työkokemuksestasi ja liitä mukaan myös ansioluettelo.

 

 

Meidän maailmassamme yksikään materiaali ei ole käytetty loppuun. Keräämällä ja jalostamalla yritysten tuotannossa ja muussa toiminnassa syntyvät jätemateriaalit, annamme niiden jatkaa elämänsä uusissa tuotteissa tai uutena energiana. Näin teemme kierrätyksestä kestävää liiketoimintaa, ja maksimoimme yhdessä asiakkaidemme kanssa maapallon uusiutumattomien materiaalien kierrätyksen. Tämä työ ei lopu koskaan, se alkaa tästä.