(Poistunut julkaisusta)

Kesäksi töihin varastolle
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Etsimme reippaita ja ripeitä kesätyöntekijöitä varasto- sekä pakkaustehtäviin Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun asiakasyrityksiimme.

Mistä tehtävistä kesätyösi koostuu?

Työtehtävät vaihtelevat varastoalan perustehtävistä aina haastavampiin logistiikka-alan tehtäviin. Tärkeintä on, että pääset kehittämään osaamistasi monipuolisissa logistiikan tehtävissä. Tarkoituksemme on löytää juuri sinun mielenkiintosi sekä osaamisesi mukaista työtä, joten kerrothan hakiessasi, millaisista logistiikan työtehtävistä olet kiinnostunut.

Tarjoamme:

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään ja kerryttämään työkokemusta arvostetuissa asiakasyrityksissämme. Saat myös työtehtäviisi kattavan perehdytyksen. Tänä keväänä valmistuville hakijoille on myös mahdollista jatkaa työsuhdetta pidemmäksikin aikaa.

Toivomukset:

Toivomme sinulta ennen kaikkea hyvää ja positiivista asennetta työn tekoa kohtaan. Lisäksi toivomme sinulta valmiutta työskennellä vuorotyössä. Eduksi katsomme vastaavan koulutuksen tai aikaisemman työkokemuksen sekä oman auton käyttömahdollisuuden.

Haun ensimmäinen osio suoritetaan videohaastatteluna, eli lähetämme sinulle videokysymykset, joihin toivomme sinun vastaavan.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa oheisin linkin kautta. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja valintoja tehdään, kun sopivat henkilöt löytyvät. Kysymyksiin tarvittaessa vastaa Baronalta Tommi Puustinen, tommi.puustinen@barona.fi