(Poistunut julkaisusta)

KESÄKSI TÖIHIN Saunaravintola Kuumaan - Kokki
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019

Saunaravintola Kuuma on kehittänyt suomalaista saunaa sekä pohjoismaista gastronomiaa ja miljöötä yhdistelevän konseptin Tampereen Laukontorille, jota kutsutaan kaikkien aistien rentouttamiselämykseksi. Saunaravintola Kuuma tuo yhteen nautiskelijoita, jotka arvostavat laadukasta ruokaa, saunomista sekä erinomaista palvelua ainutlaatuisissa puitteissa. Saunaravintola Kuuma rakastaa leppoisaa yhdessäoloa sekä hyvän fiiliksen ja fantastisen ruoan jakamista.

Smile etsii Saunaravintola Kuumaan ammattitaitoisia kokkeja. Hyvillä työntekijöillä on mahdollisuus jatkaa osa-aikaisessa tai vakituisessa työsuhteessa kesäkauden päätyttyä.

Haemme innokasta lisäystä nuorekkaiden, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten joukkoon. Etsimme juuri sinua, jos olet aidosti kiinnostunut ja innostunut kokin työstä, asenteeltasi asiakaspalveluhenkinen, motivoitunut sekä kehityshaluinen. Katsomme tehtävään sopivan koulutuksen sekä aiemman kokemuksen kokin tehtävistä eduksesi.

Arvostamme ennakkoluulotonta, ammattimaista ja asiakaslähtöistä asennetta sekä oppivaista otetta hyvän huumorintajun lisäksi. Tärkein tehtäväsi on luoda unohtumattomia asiakaskokemuksia maistuvan ja laadukkaan ruuan avulla.

Odotamme sinulta positiivisen asenteen lisäksi joustavuutta sekä persoonallista otetta työhösi. Toivomme sinun tuovan iloista tekemisen meininkiä työtiimiisi ja innostavan tiimiäsi parhaisiin mahdollisiin suorituksiin. Hyvän fiiliksen luomisen lisäksi toivomme sinun suhtautuvan työhösi ilolla ja intohimolla.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän meille persoonaasi ilmentävän hakemuksen ja CV:si, 15.2.2019 mennessä.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Jenni Borgenström
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
050 358 8049
jenni.borgenstrom@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi