(Poistunut julkaisusta)

Kesäksi ravintolatyöntekijä, Rax Buffet Kuopio
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018
Rax Buffetit sijaitsevat ydinkeskustoissa tai suurissa kauppakeskuksissa. Rax on perheravintola, jossa voi syödä vaivattomasti ja edullisesti.

Oletko reipas ja vastuuntuntoinen tyyppi, joka nauttii monipuolisista haasteista ja palaa halusta käydä tositoimiin? Kuvailisitko itseäsi aktiiviseksi ikiliikkujaksi, joka viihtyy vilinän ja vilskeen keskellä? Haluatko kerryttää näyttöjä ravintola-alan työskentelystä?

Mikäli vastasit kaikkiin kysymyksiin kyllä, saatat etsimämme henkilö! Haemme Rax Buffet Kuopioon sopivasti intoa omaavaa kesätyöntekijää, jolta löytyy meillä tarvittavaaRAX FACTORIAMitä pääset meillä tekemään

Rax Buffetin työntekijänä pääset sukeltamaan ravintola-alaan erittäin monipuolisesti, sillä vastuullasi on koko ravintolasta huolehtiminen. Meillä kaikki työntekijät tekevät kaikkea: asiakaspalvelua, pitsojen ja salaattien valmistusta sekä huolehtivat ravintolan yleisilmeestä. Meillä saat erinomaisen mahdollisuuden syventää osaamistasi ravintola-alalta sekä myös ponnahduslaudan työelämään.Menestyksen resepti

Rax Buffetin ravintolatyöntekijän pääraaka-aine on vahva "kyllä onnistuu"-asenne terästettynä asiakaspalveluhenkisyydellä sekä näyttämisen halulla. Kun seokseen lisää muutaman kauhallisen energisyyttä sekä positiivista asennetta, alkaa olla jo valmista. Hyppysellinen kokemusta maustaa keitoksen mukavasti, mutta se ei ole kuitenkaan välttämätön. Ripaus hullunrohkeutta sekä lusikallinen itsevarmuutta korvaa puutteen loistavasti! Salainen ainesosa, Rax Factor, viimeistelee seoksen ja takaa timantinkovan tekijän, joka ei murru kovassakaan paineessa. Hygienia- ja anniskelupassi ovat kirsikkana kakun päällä, mutta tarvittaessa suoritettavissa myöhemmin. Tämä työ edellyttää myös täysi-ikäisyyttä.Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan mahtavaan työporukkaan ja haastavaan, mutta palkitsevaan työhön. Raxin kattava perehdytysohjelma antaa Sinulle hyvät eväät menestyä työssäsi. Tämän lisäksi pääset Restelin erinomaisten ja kattavien henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin. Työsuhde on määräaikainen elokuun loppuun saakka. Voit aloittaa tehtävään perehtymisen jo keväällä esim. viikonloppuvuorojen merkeissä. Tarjoamme tunteja keskimäärin vähintään 20 tuntia/3vko. Tämä työ sopii loistavasti esim. opiskelujen oheen!Kiinnostuitko?

Mikäli sinut on kyllästetty kaipaamallamme Rax Factorilla, haluamme kuulla sinusta heti! Lähetä meille siis hakemuksesi viimeistään 28.2.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat. Mikäli kirjoittaminen ei ole sinun juttusi, voit hakemuskirjeen kirjoittamisen sijasta nauhoittaa meille videohakemuksen. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilön löydettyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Sari Heikkinen numerosta 040-5242353.