(Poistunut julkaisusta)

Kesäksi ravintolan vuoropäällikkö, Mestari- ja Meritalli, Helsinki
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018
Oletko se Sinä, joka kaipaat tulevaan kesääsi vauhtia, vastuuta ja rutkasti kesäistä ulkoilmaa? Tahdotko osaksi osaavaa ja ammattitaitoista hyvän fiiliksen työtiimiä? Oletko ravintola-alan osaaja, jonka valoisa persoona ilostuttaa sekä asiakkaiden että työtovereiden päivän? Mikäli vastasit kyllä, haluamme sinut kesäksi tiimiimme! Etsimme nyt kahta

VUOROPÄÄLLIKKÖÄ MESTARI- JA MERITALLIIN KESÄKSI 2018

Vastuualueesi

Perinteikäs ravintola Mestaritalli sijaitsee aivan meren rannalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Töölössä. Ravintolamme tarjoaa asiakkaillemme maittavan lounaan, houkuttelevan sunnuntaibrunssin sekä tunnelmallisen illallispaikan. Juhlapaikkana olemme legendaarinen ja viikonloppumme täyttyvätkin erilaisista tilaisuuksista ja vauhdikkaista tapahtumista.

Vuoropäällikkönä vastaat työvuorossasi Mestari- ja viereisen Meritallin monipuolisten toimintojen sujuvuudesta. Organisoit Mestari- ja Meritallin toimintaa tehden työvuorolistat, laatien tilitykset ja hoitaen tilaukset. Osallistut aktiivisesti päivittäiseen asiakaspalvelutyöhön Meritallin terassilla, jossa kesäasiakkaita palvellaan pääosin juomatuottein. Pääset myös hoitamaan Mestaritallin erikokoisia ja sisältöisiä asiakastilaisuuksia. Toimenkuvaasi kuuluvat vahvuuksiesi ja mielenkiintosi mukaan joko enemmän Meritallin kesäterassitoiminta tai Mestaritallin salin puolen työtehtävät juoma-ja ruokatarjoilun sekä tilaustoiminnan muodossa. Tämän lisäksi sijaistat ravintolapäällikköä tarpeen vaatiessa.

Menestyksen avaimet

Olet etsimämme henkilö, mikäli halu kantaa vastuuta, hyvät vuorovaikutustaidot ja sitkeys kuvaavat sinua paremmin kuin hyvin! Ravintola-alan osaajana tiedät, että työ on kesäsesonkina hektistä muuttuvine tilanteineen. Sinulla onkin joustava ote työntekoon ja uskallat ottaa ohjat omiin käsiisi tiukankin paikan tullen.

Hallitset à la carte -tarjoilun ja sinulla on anniskeluravintolan varavastaavan pätevyys. Mikäli olet jo ehtinyt kartuttamaan työkokemustasi esimiestehtävissä, katsomme sen ehdottomasti eduksesi. Tartut mielelläsi ilolla ja ammattimaisin ottein toimeen!

Olet kesätehopakkaus, joka janoat työntäyteistä, merenrantamaisemilla kyllästettyä kesää, vastuullisia tehtäviä, ja jolla asiakaspalveluhenkisyys on verissä!

Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työsuhde on määräaikainen, mielenkiintoinen kesävastuutehtävä alkaen sopimuksen mukaan huhtikuussa osa-aikaisesti toimeen perehtyen. Täysillä tunneilla (112,5h/3vkoon) teemme töitä 1.5.-2.9.2018. Koska olet tärkeä osa kesätiimiämme, neuvottelemme kanssasi kilpailukykyisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden.

Vaikka nyt täytettävä pesti on lyhyt, meille Restelillä on tärkeää pitää osaavista tekijöistämme kiinni ja tarjota heille houkuttelevia uramahdollisuuksia Suomen merkittävimmän ravintola-alan yrityksen palveluksessa.

Kiinnostuitko?

Kuulostaako hyvältä? Mikäli palat halusta liittyä osaksi joukkoamme, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 23.3. oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Leena Sandoval numerosta 040 637 3350.