(Poistunut julkaisusta)

Kesäksi palvelumestari, Shell HelmiSimpukka Ylämylly, Liperi
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2018
Shell HelmiSimpukat ympäri Suomen tarjoavat hyvää ruokaa niin pieneen kuin isoonkin nälkään. Olennainen piirre HelmiSimpukka-ravintoloissa on niiden hyvä sijainti, viihtyisyys sekä reipas ja iloinen palvelu. Shell HelmiSimpukassa voit kehittyä ravintola-alan vahvaksi ammattilaiseksi.

Oletko tarmokas ja toimelias tyyppi, jolla autot on sydäntä lähellä? Onko ihmisten kanssa työskentely sinulle mieluisaa puuhaa? Näyttääkö kesäsi vielä ikävän tyhjältä?

Mikäli vastasit kyllä, meiltä löytyy sinulle hommia! Liperin Shell HelmiSimpukka Ylämylly etsii nyt kesäksi

PALVELUMESTARIA


Vastuualueesi

Toimenkuvaasi kuuluu polttoaineiden palvelutankkaamista, autotuotteiden aktiivimyyntiä ja pienimuotoisia autoteknisiä tehtäviä, kuten esimerkiksi tuulilasien pesemistä, moottoriöljyn tarkastamista ja nesteiden täyttämistä. Palvelumestarin vuorot tapahtuvat ulkona mittarikentällä vaativissakin sääolosuhteissa, joten edellytämme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa. Työhön perehdytetään ja annetaan tarvittava koulutus sekä ulkotyöhön soveltuvat, laadukkaat ja turvalliset työvaatteet.


Menestyksen avaimet

Etsimme tehtävään aurinkoisella ja reippaalla elämänasenteella varusteltua tehopakkausta, jolta löytyy sopivasti pilkettä silmäkulmasta. Olet joustava, tunnollinen ja oma-aloitteinen, eikä suusi mutristu Suomen kesässäkään. Sinulle loistavan asiakaskokemuksen tarjoaminen on kunnia-asia ja tavoitteenasi on, että asiakas lähtee luotasi aina hymy huulillaan.

Katsomme kokemuksen asiakaspalvelutyöstä ehdottomasti eduksesi, mutta kokemuksen puuttumisen korvaat kuitenkin nohevalla asenteellasi työntekoa kohtaan ja innollasi oppia uutta. Kesätyö Restelillä voi myös poikia sinulle vakituisen työpaikan, sillä tapanamme on palkata parhaat tekijät jatkamaan kesän jälkeenkin.


Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Tehtävä on määräaikainen kesäkuusta elokuun loppuun saakka (30h/3vk). Tehtävään tutustumisen voit aloittaa jo huhtikuusta alkaen 10h/3vko sopimuksella. Työvuorosi sijoittuvat arkisin klo 10-18 välille ja lauantaisin klo 10-15 välille. Tehtävän palkkaus on sopimuksen mukaan osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden.


Kiinnostuitko?

Kuulostaako hyvältä? Mikäli palat halusta liittyä osaksi pirteää poppootamme, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 18.2 oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat. Mikäli kirjoittaminen ei ole sinun juttusi, voit hakemuskirjeen kirjoittamisen sijasta nauhoittaa meille videohakemuksen. Toimi nopeasti, sillä luemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Laura Viiliäinen numerosta 050 340 7511.