(Poistunut julkaisusta)

Kesäksi maanrakennushommiin Ouluun? 10 työpaikkaa
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Palkataan koko kesäkaudeksi Oulun alueelle monipuolisiin avustaviin työtehtäviin reippaita maanrakennusapumiehiä ammattimiesten työpariksi ainakin 10 tolokun tekijätä. Asiakkaillamme työt alkavat arviolta huhti- toukokuun vaihteessa ja työt pääsee aloittamaan joko silloin heti tai myöhemmin kesäkuun alkuun mennessä. Haastattelemme mielestämme sopivat hakijat helmi-maaliskuun taitteessa ja sovimme työt alkamaan hakijan aikataulun mukaan keväälle.

Työtehtävät voivat olla esimerkiksi lapiotöitä, lätkäystä, styroxin asentamista, mittausta yms. Töihin saa aina tarvittavan perehdytyksen.

Värväämössa vaaditaan hakijoilta aitoa halua tehdä töitä ja halua oppia uusia asioita. Arvostamme rehellisyyttä ja oikeanlaista asennetta työntekoa kohtaan.

Lisäksi tähän paikkaan vaaditaan omaa autoa kodin ja työmaan väliseen liikkumiseen ja työturvallisuuskorttia. Alan koulutus, tieturva 1 kortti ja hankittu työkokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Asenne ratkaisee näissä hommissa paljon.

Pyydän laittamaan hakemuksen hakulomakkeen kautta. Jos tarvitset lisätietoja, niin voit soitella tarvittaessa Jounille numeroon 040 904 349.

PS. Kyllä se kesä sieltä vielä tulee, kun hetken jaksaa vielä odottaa.