(Poistunut julkaisusta)

Kesäksi Lappeenrantaan metallinkierrätyksen palvelutehtävään
Stena Recycling Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

 

Lappeenrannan yksikön keskeisenä tehtävänä on metallikierrätysmateriaalin vastaanotto ja käsittely.  Kesätyössä tehtävänäsi on asiakaspalvelutyö, johon kuuluu esimerkiksi materiaalin vastaanotto vaakapisteessä ja asiakaspalvelu puhelimitse. Perehdytämme sinut työhösi.

Työssä onnistuminen edellyttää palveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta sekä kommunikointitaitoja suomenkielellä ja tietokoneen peruskäyttötaitoja. Työkokemus teollisuudesta tai alalta katsotaan eduksi, samoin kuin koneajokokemus (trukki tai pyöräkuormaaja). Työaika on tavallisesti klo 8-16.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus mielellään mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Ristomatti Heinilä arkisin klo 9-15 välillä, puh. 010 7780 128.

 

 

Meidän maailmassamme yksikään materiaali ei ole käytetty loppuun. Keräämällä ja jalostamalla yritysten tuotannossa ja muussa toiminnassa syntyvät jätemateriaalit, annamme niiden jatkaa elämänsä uusissa tuotteissa tai uutena energiana. Näin teemme kierrätyksestä kestävää liiketoimintaa, ja maksimoimme yhdessä asiakkaidemme kanssa maapallon uusiutumattomien materiaalien kierrätyksen. Tämä työ ei lopu koskaan, se alkaa tästä.