(Poistunut julkaisusta)

Kesäksi kokki, Shell HelmiSimpukka Oriketo, Turku
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018
Shell HelmiSimpukat ympäri Suomen tarjoavat hyvää ruokaa niin pieneen kuin isoonkin nälkään. Olennainen piirre HelmiSimpukka-ravintoloissa on niiden hyvä sijainti, viihtyisyys sekä reipas ja iloinen palvelu. Shell HelmiSimpukassa voit kehittyä ravintola-alan vahvaksi ammattilaiseksi.

Oletko jo kokemusta kartuttanut keittiötaituri, joka kaipaa kesäänsä vaihtelua? Vai oletko sittenkin uraansa vasta aloitteleva tulevaisuuden tähti? Mikäli sinulta sujuu à la carte - annosten sekä lounasruokien valmistus, olet etsimämme helmi!

Haemme nyt Shell HelmiSimpukka Oriketoon Turkuun

KOKKIA KESÄKSI


Mitä pääset meillä tekemään?

Kokkina huolehdit monipuolisesti kaikista keittiön osa-alueista, joihin kuuluu esimerkiksi keittiön esivalmistelut sekä vitriinituotteiden, lounasruokien sekä à la carte -annosten valmistus. Lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä ajoittain myös salin puolelle asiakaspalvelutehtävien pariin. Työ on kaksivuorotyötä.


Menestyksen avaimet

Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne työntekoon eikä pieni kiirekään kykene haihduttamaan hymyä huuliltasi. Et koskaan väsy oppimaan uutta ja intohimosi työtäsi kohtaan näkyy ja maistuu aina asiakkaalle asti. Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

Toivomme, että sinulta löytyy kokin tai suurtalouskeittiöpuolen koulutus tai vähintäänkin jo jonkin verran alan kokemusta. Palkkaamme myös mielellämme innokkaalla ja oppimishaluisella asenteella varusteltuja alan opiskelijoita. Lisäksi katsomme kokemuksen kaupan- tai ravintolan alalta ehdottomasti eduksesi.


Me tarjoamme sinulle

Meiltä saat vaihtelevaa ja monipuolista työtä, arvokasta työkokemusta sekä mahtavat työkaverit. Työsuhde on määräaikainen kesäsesongin ajaksi. Tunteja sinulle kertyy keskimäärin vähintään 85h/3vk. Tehtävään tutustumisen voit aloittaa jo keväällä yksittäisten vuorojen merkeissä.

Kesätyö meillä Orikedon Shell HelmiSimpukassa voi myös poikia sinulle pidempiaikaisen työpaikan, sillä tapanamme on palkata parhaat tekijät jatkamaan kesän jälkeenkin.


Kiinnostuitko?

Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi viimeistään 18.2. Hakemuksen voit lähettää oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat. Mikäli kirjoittaminen ei ole sinun juttusi, voit hakemuskirjeen kirjoittamisen sijasta nauhoittaa meille videohakemuksen. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Johanna Helemäki numerosta 050 411 2663.