(Poistunut julkaisusta)

Kesäksi kokkeja
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2017
Cumulus City & Resort -ketjun hotellit ja kylpylähotellit majoittavat sinut niin kaupunkien keskustoissa kuin lähellä luonnonkauniita ulkoiluympäristöjäkin. Kautta Suomen palveleva Cumulus City & Resort kutsuu sekä työ- että vapaa-ajanmatkalaisia viihtymään rennon välittömässä ilmapiirissään.


Löytyykö sinulta aitoa paloa keittiöhommiin ja innostusta oppia siitä jatkuvasti lisää? Kaipaatko vaihtelua kesäksi? Mikäli vastasit kyllä, meiltä löytyy sinulle hommia! Cumulus Resort Eden Nokialla etsii nyt kesäksi ravintoloihinsa

KOKKEJA


Vastuualueesi

Kokkina työhösi kuuluvat monipuolisesti kaikki keittiön tehtävät, joihin kuuluvat niin a la carten, aamiaisen kuin lounasbuffettienkin valmistus.

Kokkien lisäksi etsimme ravintolaamme kesäksi myös tarjoilijoita. Mikäli olet ravintola-alan moniosaaja ja halukas laajentamaan toimenkuvaasi myös näihin tehtäviin, kerrothan sen meille hakemuksessasi. Monipuolisempien työtehtävien lisäksi usean osaston hoitaminen takaa sinulle myös isomman tuntisopimuksen.

Kesätyö Restelillä voi myös poikia sinulle vakituisen työpaikan, sillä tapanamme on pyytää parhaita tekijöitä jatkamaan töitä kesän jälkeenkin!


Menestyksen avaimet

Kesätyöntekijänä vaadimme sinulta ennen kaikkea aitoa intohimoa alaa kohtaan ja kyltymätöntä halua oppia siitä lisää. Reippaalla tekemisen meiningillä ja joustavalla asenteella varusteltu henkilö on omiaan näihin hommiin, ja keittiöön kuuluva vauhdikkuus vain lisää tarmoasi ja tuo sinusta parhaat puolesi esille. Lisäksi tiimityöskentely voidaan lukea vahvuuksiisi, mutta otteesi ei herpaannu vaikka jäisit aika ajoin myös yksin. Toivomme, että sinulta löytyy alan koulutus ja mielellään myös jo jonkin verran työkokemusta kokin tehtävistä.


Kiinnostuitko?

Mikäli olet sitä mieltä, että sinun tulisi ehdottomasti päästä kesätöihin meille Restelille, haluamme kuulla sinusta heti! Työt alkavat kesäkuun puolessavälissä ja jatkuvan elokuun puoleenväliin saakka. Kesähaku on auki 31.3 asti, joten laitathan meille hakemuksesi pian osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat tai oheisen linkin kautta. Emme huomioi vajavaisia hakemuksia kesätyöhaussamme.

Lisätietoja tehtävistä antaa hotellinjohtaja Marco Sylvelin numerosta 040 5417 497.