(Poistunut julkaisusta)

Kesäksi kokkeja, O'Learys Iso Omena, Espoo
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018
O’Learys Bar & Restaurant on kohtaamispaikka. Haluamme tarjota kokonaisvaltaisen elämyksen: laadukasta ruokaa, juomaa, urheilua ja viihdettä.
Inspiraationa brändille toimii amerikkalainen sporttibaarien kuningaskaupunki Boston.
O’Learys on tunnettu hyvästä ruuasta ja palvelusta, aidon amerikkalaisesta sisustuksesta sekä tietysti poikkeuksellisen monista TV ruuduista.
Kansainvälisessä O’Learys -ketjussa on yli 100 ravintolaa Euroopassa ja Aasiassa.
Aiheuttaako ilmiömäinen ruuanlaittotaitosi villejä tuuletuksia kotiyleisössä? Luonnistuuko sinulta a la carte annosten sekä lounasruokien valmistaminen käden käänteessä? Nautitko keittiön pelikentän intensiivisestä ilmapiiristä ja monipuolisista työtehtävistä? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme joukkuevahvistus! Etsimme nyt O’Learys -ketjun keittiötiimiin Isoon Omenaan


KOKKEJA KESÄKSI


Vastuualueesi

Työhösi kuuluvat monipuolisesti kaikki keittiön tehtävät lounasbuffeteista a la carte annosten valmistukseen.Menestyksen avaimet

Sovit tehtävään loistavasti, mikäli sinulta löytyy sporttisen reipasta tekemisen meininkiä ja pidät intensiivistä työtahtia enemmän haasteena kuin hidasteena. Meille ei ole merkitystä sillä, oletko nuori ja nälkäinen kokki urasi alkutaipaleella vai kokenut keittäjä, joka kaipaa uusia haasteita. Arvostamme asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Olet ylpeä omasta työstäsi ja haluat olla mukana edistämässä O’Learys-brändin mukaista laatua ja kulttuuria. Intohimosi työtäsi kohtaan näkyy ja maistuukin aina asiakkaalle asti.

Tiedät keittiötyöskentelyn olevan joukkuelaji ja oletkin ehdoton tiimipelaaja, mutta kykenet tarvittaessa myös loistaviin yksilösuorituksiin. Haluammekin palkata ennen kaikkea tyypin, joka täydentää rentoa ja vauhdikasta joukkuettamme.Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä rennon sporttisessa työympäristössä mukavien joukkuekaverien ympäröimänä. Lisäksi pakettiin kuuluvat Restelin erinomaiset ja kattavat henkilöstöedut. Työsuhde on määräaikainen kesäsesongin ajaksi ja toivomme että voit aloittaa jo toukokuun puolella ainakin tehtävään perehtymisen yksittäisten vuorojen merkeissä. Keskimäärinen vähimmäistuntimääräsi on 90h/3vko.Kiinnostuitko?

Kuulostaako hyvältä? Mikäli palat halusta liittyä osaksi energistä joukkoamme, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 18.2. oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat. Mikäli kirjoittaminen ei ole sinun juttusi, voit hakemuskirjeen kirjoittamisen sijasta nauhoittaa meille videohakemuksen. Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa O'Learys -ketjun keittiöpäällikkö Anna Nygren numerosta 040 173 3999.