Kesäksi Keulaan, vastuulliseen kesäduuniin
OSUUSKAUPPA KEULA

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Primary location:

RAUMA

(Huomaathan, että tämän kesätyörekrytoinnin kautta ei voi hakea kesäharjoitteluun. Katso ohjeet kesän 2022 harjoittelupaikkojen hakuun osoitteesta: https://keula.fi/tyopaikat/  

Osuuskauppa Keulan kesätöissä pärjäät, kun teet työsi reippaasti ja olet liikkeellä positiivisella asenteella, joka näkyy niin asiakkaille kuin työkavereille. Kokemus vastaavista töistä on eduksi, muttei välttämätöntä. Perehdytämme kaikki kesätyöntekijät heille osoitettaviin tehtäviin ja työtä tehdään tiimeissä toisia auttaen ja opastaen. 

Työpäivät toimipaikoissamme ovat vauhdikkaita ja tahtia kiristetään asiakaspaineen mukaan. Siksi saat Keulan kesätöistä todennäköisesti eniten irti, jos pidät fyysisestä työstä, monipuolisista tehtävistä ja asiakkaiden ilahduttamisesta.  

Keulassa kesätyöntekijät toimivat mm. myyjinä, liikennemyymälätyöntekijöinä ja tarjoilijoina – marketeissa, liikennemyymälässä ja ravintoloissa. Työvuorot ovat vaihtelevia sisältäen yhtä lailla aamu-, päivä- ja iltavuoroja niin viikonloppuina kuin juhlapyhinä, toimipaikkojen aukioloaikojen mukaisesti.    

Voit halutessasi tutustua Osuuskauppa Keulaan sen työntekijöiden johdattamana osoitteessa: #Keulahahmo - Keula.fi. Heidän kokemuksensa ja kertomuksensa avaavat näkymää siihen, miltä Keula näyttää niin sanotusti sisältä päin katsottuna. Ohessa muutamia poimintoja eri toimialoilta:

Kesätyökokemuksia: Keula tarjoaa monipuolista kesätyökokemusta (keulahahmo.fi)

Prismakeskuksen kassaosasto: Keulahahmo Helmi Jaakkola: Aidosti läsnä – kassalla nostetaan hymy huulille

Sale Syväraumankatu: Uusiutunut Sale Syväraumankatu on myös matkailijoiden lähikauppa (keulahahmo.fi)

S-market Äyhö: S-market Äyhö – aina asiakasta varten (keulahahmo.fi)

Presso Äyhö: Äyhön Presson kotiruokalounas vetää väkeä (keulahahmo.fi)

Prisma Ravintolamaailma: Ravintolamaailmassa hellitään herkkusuita (keulahahmo.fi)

ABC Kortela: Kortelasta palvelua kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä (keulahahmo.fi)

Toivomme, että olet valmis tekemään töitä mahdollisimman pitkän pätkän kesää. Töitä on tarjolla vaihtelevasti toukokuusta syyskuulle asti, Covid-19 epidemiassa tapahtuvat muutokset huomioon ottaen.

Työssä tarvittavat vaatteet, työvälineet ja henkilökohtaiset suojaimet saat työnantajan toimesta.  

Osuuskauppa Keula on mukana ”Vastuullinen Kesäduuni” -kampanjassa. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat toteuttamaan vastuullisen kesätyön periaatteita, joita ovat mm.: kesätyöntekijöiden perehdytys ja ohjaus, oikeudenmukainen ja tasapuolinen kohtelu sekä kohtuullisen palkan maksaminen (noudatamme kunkin toimialan voimassa olevaa työehtosopimusta). Jokaisen kesätyöntekijän kanssa tehdään kirjallinen työsopimus ja työn päätyttyä jokaiselle laaditaan kirjallinen työtodistus.

  

Keulan kesätyöntekijät saavat käyttöönsä Suomen parhaiksi kehutut S-ryhmän henkilöstöedut; alennuksia tuote- ja palveluostoista, esimerkiksi 5 - 15 %:n alennuksen käyttötavaroista, henkilökuntahintaiset hotellihuoneet ja 25 %:n alennuksen Keulan ravintoloiden ruoasta ja juomasta.

Kesätyöntekijänä olet etulyöntiasemassa Keulan tulevia työtehtäviä hakiessasi. Useat kesätyöntekijät jatkavat Keulassa kesän jälkeen esim. välivuotta opiskeluista pitäen tai työskennellen opintojen ohessa.    

Jätä hakemuksesi Keulan kesätöihin viimeistään 28.2.2022. Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita jo hakuaikana.    

Tervetuloa hakemaan töihin Osuuskauppa Keulaan! 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1545866
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 1.3.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rauma