(Poistunut julkaisusta)

Kesäksi keittiön vuoropäällikkö, ravintola Mestaritalli, Helsinki
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018
Perinteikäs ravintola Mestaritalli sijaitsee aivan meren rannalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Töölössä. Ravintolamme tarjoaa asiakkaillemme maittavan lounaan, houkuttelevan sunnuntaibrunssin sekä tunnelmallisen illallispaikan. Juhlapaikkana olemme legendaarinen ja viikonloppumme täyttyvätkin erilaisista tilaisuuksista ja vauhdikkaista tapahtumista. Haemme nyt Mestaritalliin täysiaikaista

KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ kesäkaudelle 2018

Vastuualueesi

Keittiötyöskentely meillä on vaihtelevaa ja tarjoaa monipuolisia ammatillisia haasteita. Ammattitaitoinen keittiötiimimme varmistaa vuosien kokemuksella asiakkaiden makunystyröitä hemmottelevaa ruokaa. Sen teemme taidolla, tunteella ja sopivasti perinteitä haastaen. Keittiön vuoropäälliköltämme oletamme valmiutta työskennellä kaikkien keittiön askareiden parissa, lounaskiireistä intiimien illallisten toteuttamiseen. Johdat keittiötä ammattimaisesti vuorossasi.

Menestyksen avaimet

Sovit tähän tehtävään loistavasti, mikäli sinulta löytyy taito työskennellä niin itsenäisesti kuin tiimissäkin ja osaat priorisoida tehtäviä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Sesonkiravintolassa keittiötyö on usein hikisen hektistä, mutta sitäkin antoisampaa. Sinulta toivomme alan koulutusta ja aiempia näyttöjä ammattikeittiöstä sekä esimieskokemusta. Olet joustava ja tartut oma-aloitteisesti toimeen tilanteen niin vaatiessa.

Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä ainutlaatuisessa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Lisäksi pakettiin kuuluvat Restelin erinomaiset henkilöstöedut. Työsuhde on kokopäiväinen ja kestoltaan touko-elokuu 2018. Työtä tehdään seitsemänä päivänä viikossa, kahdessa vuorossa. Vaikka nyt täytettävä pesti on lyhyt, meille Restelillä on tärkeää pitää osaavista tekijöistämme kiinni ja tarjota heille houkuttelevia uramahdollisuuksia Suomen merkittävimmän ravintola-alan yrityksen palveluksessa.

Kiinnostuitko?

Kuulostaako hyvältä? Mikäli palat halusta liittyä osaksi joukkoamme, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 18.3.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa keittiömestari Mikko Okkonen numerosta 0400 550 960.