(Poistunut julkaisusta)

Kesäksi IKEA-Asiakaspalvelukeskukseen (Leppävaara)
IKEA Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019
IKEA syntyi erään nuoren miehen - nimeltään Ingvar Kamprad - halusta luoda parempi arki tavallisille ihmisille. 75 vuodessa IKEA on kasvanut yhdeksi maailman tunnetuimmista brändeistä, mutta silti sen sisin on säilynyt ennallaan: tarjota hyvin suunniteltuja ja kauniita sisustustuotteita niin edullisesti, että mahdollisimman monella on varaa ostaa niitä.

Kesällä 2018 omat kesätyöntekijämme vastasivat kyselyyn omasta kesätyökokemuksesta ja sen tuloksena kesätyöntekijämme äänestivät meidät viime vuonna voittoon Vastuullisin kesäduuni -kisassa PLUS1000-yritysten sarjassa, ja rakennamme nyt seuraavaa IKEA-kesää.
  Haluatko olla mukana osana hienoa IKEA kesää?
 
Meillä pääset mukaan

· oppimaan, kuinka asiakkaasta pidetään yhdessä oikeasti huolta
· osaksi innostunutta ja kannustavaa porukkaa
· osaksi jotain suurempaa: IKEA on kansainvälinen yritys, joka työllistää lähes 149 000 henkilöä ympäri maailman
· oppimaan uutta ja tuntemaan mahtavia tuotteitamme, kuten LACK, BILLY jne.
· kokemaan yllättäviä asioita: meillä työntekijöitä kannustetaan paitsi etenemään myös kokeilemaan erilaisia mielenkiintoisia työtehtäviä
· tasa-arvoiseen työyhteisöön, missä saa olla hauskaa ja on sallittua ajatella eri tavalla
· vaikuttamaan siihen, millainen IKEA on tulevaisuudessa.
 
Tavaratalotehtävien lisäksi IKEA tarjoaa lukuisia muita töitä ja mahdollisuuksia työskennellä erilaisten kiinnostavien asioiden parissa. Parhaillaan etsimme kesätyöntekijöitä Leppävaarassa sijaitsevaan Asiakaspalvelukeskukseemme asiakaspalvelutehtäviin.
  IKEA Asiakaspalvelukeskus palvelee tavaratalojen ja nettikaupan asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse, chat-palvelun ja Facebookin kautta. Asiakaspalvelijoidemme tehtävänä on auttaa asiakkaita, yhteistyökumppaneita, tavaratalojen henkilökuntaa ja kollegoita parhaalla mahdollisella tavalla. Haluamme toimia IKEA-lähettiläinä tarjoten nopeaa ja asiakaslähtöistä palvelua meihin yhteyttä ottaville asiakkaillemme.
  Asiakaspalvelukeskuksen tehtäviin sisältyy niin aamu-, ilta- kuin viikonloppuvuorojakin, sillä palvelemme aina tavaratalojemmekin ollessa auki. Asiakaspalvelutehtävissä kohtaat jatkuvasti erilaisia ihmisiä, joten olet asenteeltasi palveluhenkinen, joustava ja omaat todellisen halun auttaa asiakasta sekä ylittää hänen odotuksensa. Kyky päätöksentekoon ja ongelmanratkaisuun ovat ehdottomia valttikorttejasi hyvän asenteen ja tiimityötaitojen ohella. Suomen ja englannin kielen hyvän taidon lisäksi ruotsin kielen osaaminen on ehdoton etu. Lisäksi katsomme eduksi, jos sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta. Iältäsi sinun tulee olla vähintään 16-vuotias. 
  Luuletko, että voisit viihtyä joukossamme kesän ja kenties pidempäänkin? Kerro, miksi haluat töihin IKEA Asiakaspalvelukeskukseen ja miksi juuri sinä sopisit meille. Kerro myös sinulle sopiva aloitusajakohta, koska toivomme ainakin osan kesätyöntekijöistämme aloittavan työnsä jo kevään aikana.
 
Odotamme innolla hakemustasi! Toimithan ripeästi, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.
Good LACK! #ihanaaollatöissä #VKD19 #IKEAkesä

 

IKEA syntyi erään nuoren miehen - nimeltään Ingvar Kamprad - halusta luoda parempi arki tavallisille ihmisille. 75 vuodessa IKEA on kasvanut yhdeksi maailman tunnetuimmista brändeistä, mutta silti sen sisin on säilynyt ennallaan: tarjota hyvin suunniteltuja ja kauniita sisustustuotteita niin edullisesti, että mahdollisimman monella on varaa ostaa niitä. Tarjoamme asiakkaillemme inspiraatiota ja mahtavan ostokokemuksen joka kohtaamisella - niin sähköisesti, puhelimitse kuin tavaratalossa.

Kesällä 2018 omat kesätyöntekijämme vastasivat kyselyyn omasta kesätyökokemuksesta ja sen tuloksena kesätyöntekijämme äänestivät meidät viime vuonna voittoon Vastuullisin kesäduuni -kisassa PLUS1000-yritysten sarjassa, ja rakennamme nyt seuraavaa IKEA-kesää.​

Haluatko olla osana hienoa IKEA kesää?
 
Meillä pääset mukaan
· oppimaan, kuinka asiakkaasta pidetään huolta yhdessä
· osaksi innostunutta ja kannustavaa porukkaa
· osaksi jotain suurempaa: IKEA-konserni on kansainvälinen yritys, joka työllistää lähes 149 000 henkilöä ympäri maailman. Tämähän saattaa olla ensi askeleesi IKEA-uralla :)
· oppimaan uutta ja tutustumaan mahtaviin tuotteisiimme kuten LACK, BILLY jne.
· kokemaan yllättäviä asioita: meillä työntekijöitä kannustetaan paitsi etenemään myös kokeilemaan erilaisia mielenkiintoisia työtehtäviä
· tasa-arvoiseen työyhteisöön missä saa olla hauskaa ja on sallittua ajatella eri tavalla
· vaikuttamaan siihen, millainen IKEA on tulevaisuudessa.

IKEA on iso työpaikka, jossa on paljon mahdollisuuksia työskennellä erilaisten kiinnostavien tehtävien parissa. Etsimme nyt kesätyöntekijöitä IKEA-Lähipisteen eri toimintoihin.

Myyntiosastolla mietit aina askeleen pidemmälle – voisiko asiakkaalle löytyä mukaan täydentäviä tuotteita, tai olisiko mahdollisesti tarvetta monipuolisille palveluvaihtoehdoillemme. Autat asiakasta löytämään heidän tarpeita vastaavat tuotteet laajasta mallistostamme. Olet palvelualtis ja asiakaslähtöinen, opit uusia asioista nopeasti ja selviät haasteellisistakin tilanteista vaivatta. Myynnin työhön kuuluu myös osaston siisteydestä ja myyntipaikkojen tavarantäytöstä huolehtiminen.
Asiakaspalvelupisteellä kohtaat valtavasti asiakkaita ja palatkin halusta tehdä heidän vierailustaan tavaratalossa parhaan mahdollisen. Omaat myönteisen asenteen sekä aidon halun tjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.
Logistiikkatyöntekijät huolehtivat tavarankäsittelystä, tavarantäytöstä varastossamme sekä myymälässä. Jos olet sinnikäs ja pidät nopeasta tahdista, tämä saattaa olla juuri sinulle sopiva osasto!

Kaikkiin tehtäviin sisältyy niin aamu-, ilta- kuin viikonloppuvuorojakin, sillä IKEA-lähipisteemme ovat auki 7 päivää viikossa. Kohtaat työssäsi jatkuvasti erilaisia ihmisiä, joten olet asenteeltasi palveluhenkinen ja joustava. Aiempi kokemus asiakaspalvelusta katsotaan eduksi ja iältäsi sinun tulee olla vähintään 16-vuotias. 

Tuntuuko siltä, että juuri sinä tai vaikkapa joku lähipiiristäsi voisi viihtyä kanssamme tulevana kesänä ja kenties pidempäänkin? Kerro hakemuksessasi, miksi haluat töihin IKEA-lähipisteeseen ja miksi juuri sinä sopisit meille. Kerro mitkä työtehtävät sinua lähinnä kiinnostavat ja mainitse myös sinulle sopiva aloitus- ja lopetusajankohta, koska toivomme osan kesätyöntekijöistämme aloittavan työnsä jo kevään aikana.
 
Odotamme innolla hakemustasi!

Good LACK!
#ihanaaollatöissä  #VKD19 #IKEAkesä