(Poistunut julkaisusta)

Kesäksi huoltamokahvilatyöntekijöitä, Shell HelmiSimpukka Jämsä
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018
Shell HelmiSimpukat ympäri Suomen tarjoavat hyvää ruokaa niin pieneen kuin isoonkin nälkään. Olennainen piirre HelmiSimpukka-ravintoloissa on niiden hyvä sijainti, viihtyisyys sekä reipas ja iloinen palvelu. Shell HelmiSimpukassa voit kehittyä ravintola-alan vahvaksi ammattilaiseksi.

Oletko "kyllä onnistuu" -asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Etsitkö kesäduunia, jossa aika sujuu sukkelasti eikä hommat ala heti maistumaan puulta? Oletko asiakaspalvelun ässä ja myyntityön mestari?

Mikäli vastasit kysymyksiimme kyllä, saatat olla etsimämme helmi! Haemme nyt Shell HelmiSimpukka Jämsään

HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄÄ KESÄKSI

Mitä kesätyö huoltoasemalla pitää sisällään?

Meillä kesästäsi ei tosiaan pääse tulemaan turhan yksitoikkoinen, sillä näin monipuolista hommaa on harvemmin tarjolla!

Vuorossasi pääset sujahtamaan asiakaspalvelijan rooliin niin saliin kuin kassallekin, valmistamaan kahvilan vitriinituotteita ja näyttämään kyntesi keittiötehtävien parissa. Varmistat sekä asiakkaiden että muun henkilökunnan viihtyvyyden pitämällä aseman siistinä ja saatat jopa päästä tauottamaan palvelumestaria. Tätä kaikkea ja paljon muuta kuuluu huoltoaseman arkeen.

Jämsän Shell HelmiSimpukka on auki ympäri vuorokauden, mutta työsi on kaksivuorotyötä.


Millainen kesäduunari meillä pärjää?

Tehtävät ovat monipuolisia, emmekä oleta sinun osaava kaikkea jo valmiiksi. Odotamme sinulta täysi-ikäisyyden lisäksi ainoastaan halua ja kykyä oppia, sillä meiltä kyllä löytyy halua ja kykyä opettaa. Avoin ja joustava asenne työtehtäviä kohtaan sekä hyvä paineensietokyky ovat hyvän huoltamokahvilatyöntekijän tunnuspiirteitä, huumoria ja hyvää fiilistä unohtamatta.

Aseman palveluihin kuuluu mm. Veikkauksen ja Western Unionin rahanvaihtopalvelut, joten aiempi kokemus näiden palvelujen parissa työskentelystä tai huoltoasemalla ahkeroinnista luetaan ehdottomasti eduksesi. Kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Mikäli koet tehtävän omaksesi, näytä potentiaalisi meille hakemuksessasi ja kutsumme sinut käymään haastattelun merkeissä.

Tässä työssä asenne ratkaisee!


Entä mitä me tarjoamme sinulle?

Me tarjoamme sinulle haastavaa mutta erittäin antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Meiltä saat myös mahtavat valmiudet työelämään; jos pärjää meillä, pärjää missä vain! Lisäksi pääset Restelin erinomaisten henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin.

Työsuhde on määräaikainen kesäsesongin ajaksi ja tunteja sinulle kertyy kesällä minimissään 63-80h/3vk sopimuksen mukaan. Meillä on myös tapana palkata parhaat tekijät työsuhteeseen kesän jälkeen!


Kiinnostuitko?

Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi viimeistään 13.3. Hakemuksen voit lähettää oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat . Mikäli kirjoittaminen ei ole sinun juttusi, voit hakemuskirjeen kirjoittamisen sijasta nauhoittaa meille videohakemuksen. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Pirkko Mäkelä numerosta 040-578 5028.