(Poistunut julkaisusta)

Kesäksi huoltamokahvilatyöntekijä, Shell HelmiSimpukka Kyyjärvi
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2018
Shell HelmiSimpukat ympäri Suomen tarjoavat hyvää ruokaa niin pieneen kuin isoonkin nälkään. Olennainen piirre HelmiSimpukka-ravintoloissa on niiden hyvä sijainti, viihtyisyys sekä reipas ja iloinen palvelu. Shell HelmiSimpukassa voit kehittyä ravintola-alan vahvaksi ammattilaiseksi.

Oletko "kyllä onnistuu" -asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Etsitkö kesäduunia, jossa aika sujuu sukkelasti eikä hommat ala heti maistumaan puulta? Oletko asiakaspalvelun ässä ja myyntityön mestari?

Mikäli vastasit kysymyksiimme kyllä, saatat olla etsimämme helmi! Haemme nyt Shell HelmiSimpukka Kyyjärvelle

HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ KESÄKSI

Mitä kesätyö huoltoasemalla pitää sisällään?

Meillä kesästäsi ei tosiaan pääse tulemaan turhan yksitoikkoinen, sillä näin monipuolista hommaa on harvemmin tarjolla!

Vuorossasi pääset sujahtamaan asiakaspalvelijan rooliin niin saliin kuin kassallekin, valmistamaan kahvilan vitriinituotteita ja näyttämään kyntesi keittiötehtävien parissa. Varmistat sekä asiakkaiden että muun henkilökunnan viihtyvyyden pitämällä aseman siistinä. Tätä kaikkea ja paljon muuta kuuluu huoltoaseman arkeen.

Kyyjärven Shell HelmiSimpukka on auki kukonlaulusta iltamyöhään, ja työvuorot sijoittuvat aseman aukioloaikojen mukaisesti.


Millainen kesäduunari meillä pärjää?

Tehtävät ovat monipuolisia, emmekä oleta sinun osaava kaikkea jo valmiiksi. Odotamme sinulta ainoastaan halua ja kykyä oppia, sillä meiltä kyllä löytyy halua ja kykyä opettaa. Avoin ja joustava asenne työtehtäviä kohtaan sekä hyvä paineensietokyky ovat hyvän huoltamokahvilatyöntekijän tunnuspiirteitä, huumoria ja hyvää fiilistä unohtamatta. Tämä tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Aseman palveluihin kuuluu mm. Veikkauksen, Postin ja Matkahuollon palvelut, joten aiempi kokemus näiden palvelujen parissa työskentelystä tai huoltoasemalla ahkeroinnista luetaan ehdottomasti eduksesi. Kokemus ja/tai koulutus keittiötyöskentelyn parissa on edellytyksenä tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle. Mikäli koet tehtävän omaksesi, näytä potentiaalisi meille hakemuksessasi ja kutsumme sinut käymään haastattelun merkeissä.

Tässä työssä asenne ratkaisee!


Entä mitä me tarjoamme sinulle?

Me tarjoamme sinulle haastavaa mutta erittäin antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Meiltä saat myös mahtavat valmiudet työelämään; jos pärjää meillä, pärjää missä vain! Lisäksi pääset Restelin erinomaisten henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin.

Työsuhde on määräaikainen kesäkuusta elokuulle ja tunteja sinulle kertyy minimissään 63h/3vk. Meillä on myös tapana palkata parhaat tekijät työsuhteeseen kesän jälkeen!


Kiinnostuitko?

Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi viimeistään 18.2. Hakemuksen voit lähettää oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat. Mikäli kirjoittaminen ei ole sinun juttusi, voit hakemuskirjeen kirjoittamisen sijasta nauhoittaa meille videohakemuksen. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Mari Hassinen numerosta 0400 817 663.