(Poistunut julkaisusta)

Kesäksi Food Runner, Mestaritalli, Helsinki
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018
Mestaritalli ja viereinen Meritalli palvelevat kävijöitä vilkkaan kesäkauden lisäksi erilaisten yksityistilaisuuksien muodossa ympäri vuoden. Ravintolassa on 190 asiakaspaikkaa ja kesäisin 200-paikkainen ruokaterassi. Osittain meren päälle rakennetussa Meritallissa asiakaspaikkoja on 240.

Oletko se Sinä, joka kaipaat tulevaan kesääsi vauhtia ja rutkasti kesäistä ulkoilmaa? Tahdotko osaksi osaavaa ja ammattitaitoista hyvän fiiliksen työtiimiä? Luonnistuuko sinulta à la carte- annosten tarjoileminen? Oletko valoisa persoona, joka ilostuttaa sekä asiakkaiden että työtovereiden päivän? Mikäli vastasit kyllä, haluamme sinut kesäksi tiimiimme! Etsimme nyt

FOOD RUNNERIA KESÄKSI 2018

Vastuualueesi
Perinteikäs ravintola Mestaritalli sijaitsee aivan meren rannalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Töölössä. Ravintolamme tarjoaa asiakkaillemme maittavan lounasbuffetin, houkuttelevan sunnuntaibrunssin sekä tunnelmallisen illallispaikan. Juhlapaikkana olemme legendaarinen ja viikonloppumme täyttyvätkin erilaisista tilaisuuksista ja vauhdikkaista tapahtumista.
Toimenkuvaasi kuulu toimittaa valmiit ruoka-annokset Mestaritallin asiakkaille niin ruokailusaliin kuin terassillekin. Lisäksi avustat yksityis- ja yritystilaisuuksissa.

Menestyksen avaimet
Sovit tehtävään mainiosti, mikäli sinulta löytyy positiivista ja joustavaa asennetta työntekoon sekä motivaatiota kehittää omaa osaamistasi. Olet kesätehopakkaus, joka janoaa työntäyteistä, merenrantamaisemilla kyllästettyä kesää, ja jolla asiakaspalveluhenkisyys on verissä!
Vankan työkokemuksen sijaan arvostamme oma-aloitteista tekemistä - Sitä kuuluisaa "Kyllä onnistuu" -asennetta! Ja sen lisäksi halu oppia ja kehittyä työssäsi on meille kaikkein tärkeintä.

Tarjoamme sinulle
Me tarjoamme sinulle kesätyön vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työsuhde on määräaikainen kesätyö alkaen sopimuksen mukaan toukokuun aikana ja päättyen elokuun lopussa. Sopimustuntimääräsi on 112,5h/3vko.

Kiinnostuitko?
Mikäli palat halusta liittyä osaksi joukkoamme, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 28.5. oheisen linkin kautta. Mikäli kirjoittaminen ei ole sinun juttusi, voit lähettää meille myös video CV:n! Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Leena Saldoval numerosta 040 637 3350.