(Poistunut julkaisusta)

Kesäksi à la carte -tarjoilijoita, Mestari- ja Meritalli, Helsinki
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018
Oletko se Sinä, joka kaipaat tulevaan kesääsi vauhtia, vastuuta ja rutkasti kesäistä ulkoilmaa? Tahdotko osaksi osaavaa ja ammattitaitoista hyvän fiiliksen työtiimiä? Luonnistuuko sinulta à la carte- annosten tarjoileminen? Oletko valoisa persoona, joka ilostuttaa sekä asiakkaiden että työtovereiden päivän? Mikäli vastasit kyllä, haluamme sinut kesäksi tiimiimme! Etsimme nyt

À LA CARTE -TARJOILIJOITA KESÄKSI 2018

Vastuualueesi

Perinteikäs ravintola Mestaritalli sijaitsee aivan meren rannalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Töölössä. Ravintolamme tarjoaa asiakkaillemme maittavan lounasbuffetin, houkuttelevan sunnuntaibrunssin sekä tunnelmallisen illallispaikan. Juhlapaikkana olemme legendaarinen ja viikonloppumme täyttyvätkin erilaisista tilaisuuksista ja vauhdikkaista tapahtumista.

Toimenkuvaasi kuuluvat vahvuuksiesi ja mielenkiintosi mukaan joko enemmän Meritallin kesäterassitoiminta tai Mestaritallin salin puolen työtehtävät juoma-ja ruokatarjoiluineen sekä yksityis- ja yritystilaisuuksissa palveleminen.

Menestyksen avaimet

Sovit tehtävään mainiosti, mikäli asennoidut tarjoilutehtäviin innokkaasti, sinulta löytyy positiivista ja joustavaa asennetta työntekoon sekä motivaatiota kehittää omaa osaamistasi. Arvostamme aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteista tekemistä - Sitä kuuluisaa "Kyllä onnistuu" -asennetta! Hallitset salin perustehtävät, mutta halusi oppia ja kehittyä työssäsi on meille kaikkein tärkeintä. Niinpä kokemusvuosia merkityksellisempää on, että tartut mielelläsi ilolla ja ammattimaisin ottein toimeen!

Olet kesätehopakkaus, joka janoat työntäyteistä, merenrantamaisemilla kyllästettyä kesää, ja jolla asiakaspalveluhenkisyys on verissä!

Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työsuhde on määräaikainen kesätyö alkaen sopimuksen mukaan huhtikuussa osa-aikaisesti toimeen perehtyen. Työt jatkuvat täysillä tunneilla 112,5h/3vkoon tai 90h/3vkoon - kanssasi sopien - ajalla 1.5.-2.9.2018. Koska olet tärkeä osa kesätiimiämme, neuvottelemme kanssasi kilpailukykyisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden.

Vaikka nyt täytettävä pesti on lyhyt, meille Restelillä on tärkeää pitää osaavista tekijöistämme kiinni ja tarjota heille houkuttelevia uramahdollisuuksia Suomen merkittävimmän ravintola-alan yrityksen palveluksessa.

Kiinnostuitko?

Kuulostaako hyvältä? Mikäli palat halusta liittyä osaksi joukkoamme, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 21.2. oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisravintolapäällikkö Carla Bärlund numerosta 040 637 3350.