(Poistunut julkaisusta)

Kesäksi à la carte -tarjoilija, Mestaritalli, Helsinki
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018
Oletko se Sinä, joka kaipaat tulevaan kesääsi vauhtia, vastuuta ja rutkasti kesäistä ulkoilmaa? Tahdotko osaksi osaavaa ja ammattitaitoista hyvän fiiliksen työtiimiä? Luonnistuuko sinulta à la carte- annosten tarjoileminen? Oletko valoisa persoona, joka ilostuttaa sekä asiakkaiden että työtovereiden päivän? Mikäli vastasit kyllä, haluamme sinut kesäksi tiimiimme! Etsimme nyt

À LA CARTE -TARJOILIJAA KESÄKSI 2018

Vastuualueesi

Perinteikäs ravintola Mestaritalli sijaitsee aivan meren rannalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Töölössä. Ravintolamme tarjoaa asiakkaillemme maittavan lounasbuffetin, houkuttelevan sunnuntaibrunssin sekä tunnelmallisen illallispaikan. Juhlapaikkana olemme legendaarinen ja viikonloppumme täyttyvätkin erilaisista tilaisuuksista ja vauhdikkaista tapahtumista.

Toimenkuvaasi kuuluvat Mestaritallin salin puolen työtehtävät juoma-ja ruokatarjoiluineen sekä yksityis- ja yritystilaisuuksissa palveleminen.

Menestyksen avaimet

Sovit tehtävään mainiosti, mikäli asennoidut tarjoilutehtäviin innokkaasti, sinulta löytyy positiivista ja joustavaa asennetta työntekoon sekä motivaatiota kehittää omaa osaamistasi. Arvostamme aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteista tekemistä - Sitä kuuluisaa "Kyllä onnistuu" -asennetta! Hallitset salin perustehtävät, mutta halusi oppia ja kehittyä työssäsi on meille kaikkein tärkeintä. Niinpä kokemusvuosia merkityksellisempää on, että tartut mielelläsi ilolla ja ammattimaisin ottein toimeen!

Olet kesätehopakkaus, joka janoaa työntäyteistä, merenrantamaisemilla kyllästettyä kesää, ja jolla asiakaspalveluhenkisyys on verissä!

Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työsuhde on määräaikainen kesätyö alkaen sopimuksen mukaan toukokuun aikana ja päättyen elokuun lopussa. Sopimustuntimääräsi on 112,5h/3vko. Koska olet tärkeä osa kesätiimiämme, neuvottelemme kanssasi kilpailukykyisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden.

Vaikka nyt täytettävä pesti on lyhyt, meille Restelillä on tärkeää pitää osaavista tekijöistämme kiinni ja tarjota heille houkuttelevia uramahdollisuuksia Suomen merkittävimmän ravintola-alan yrityksen palveluksessa.

Kiinnostuitko?

Mikäli palat halusta liittyä osaksi joukkoamme, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 28.5. oheisen linkin kautta. Mikäli kirjoittaminen ei ole sinun juttusi, voit lähettää meille myös video CV:n! Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Leena Saldoval numerosta 040 637 3350.