(Poistunut julkaisusta)

Kesäksi à la carte -kokki, ravintola Mestaritalli, Helsinki
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018
Mestaritalli ja viereinen Meritalli palvelevat kävijöitä vilkkaan kesäkauden lisäksi erilaisten yksityistilaisuuksien muodossa ympäri vuoden. Ravintolassa on 190 asiakaspaikkaa ja kesäisin 200-paikkainen ruokaterassi. Osittain meren päälle rakennetussa Meritallissa asiakaspaikkoja on 240.


Perinteikäs ravintola Mestaritalli sijaitsee aivan meren rannalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Töölössä. Ravintolamme tarjoaa asiakkaillemme maittavan lounaan, houkuttelevan sunnuntaibrunssin sekä tunnelmallisen illallispaikan. Juhlapaikkana olemme legendaarinen ja viikonloppumme täyttyvätkin erilaisista tilaisuuksista ja vauhdikkaista tapahtumista. Etsinnässä on nyt Mestaritalliin täysiaikainen

À LA CARTE KOKKI kesäkaudelle 2018


Vastuualueesi

Keittiötyöskentely meillä on vaihtelevaa ja tarjoaa monipuolisia ammatillisia haasteita. Ammattitaitoinen keittiötiimimme varmistaa vuosien kokemuksella asiakkaiden makunystyröitä hemmottelevaa ruokaa. Sen teemme taidolla, tunteella ja sopivasti perinteitä haastaen. Kokeiltamme oletamme valmiutta työskennellä kaikkien keittiön askareiden parissa, lounaskiireistä intiimien illallisten toteuttamiseen.


Menestyksen avaimet

Sovit tähän tehtävään loistavasti, mikäli sinulta löytyy taito työskennellä niin itsenäisesti kuin tiimissäkin ja osaat priorisoida tehtäviä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Sesonkiravintolassa keittiötyö on usein hikisen hektistä, mutta sitäkin antoisampaa. Sinulta toivomme alan koulutusta ja aiempia näyttöjä ammattikeittiöstä, erityisesti à la carte -annosten loihtimisesta. Olet joustava ja tartut oma-aloitteisesti toimeen tilanteen niin vaatiessa.


Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä ainutlaatuisessa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Lisäksi pakettiin kuuluvat Restelin erinomaiset henkilöstöedut. Työsuhde on kokopäiväinen (112,5h/3vk) alkaen heti ja kestäen 2.9. saakka. Työtä tehdään seitsemänä päivänä viikossa, kahdessa vuorossa. Vaikka nyt täytettävä pesti on lyhyt, meille Restelillä on tärkeää pitää osaavista tekijöistämme kiinni ja tarjota heille houkuttelevia uramahdollisuuksia Suomen merkittävimmän ravintola-alan yrityksen palveluksessa.


Kiinnostuitko?

Kuulostaako hyvältä? Mikäli palat halusta liittyä osaksi joukkoamme, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 23.5.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa keittiöpäällikkö Tero Lehti numerosta 040 678 6896.