(Poistunut julkaisusta)

Kesäksi 2019 rakennuksille Ouluun? 10 työpaikkaa
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Oletko ollut meillä kesätöissä ja opintojen tai armeijan vuoksi pidit taukoa? Eipä hätää, ensi kesä lähestyy ja töitä on jälleen paljon tiedossa. Lomaa emme mielellään taaskaan kesäksi oikein uskalla lupailla, koska töitä on paljon ja Oulu pitää rakentaa täyteen ja saneerauksiakin on vielä tekemättä.

Tehdäänpä niin, että laitat minulle hakemusta ja jos kaverisikin on töitä vailla, niin kerro terveisiä. Meillä on tarjota töitä, jos työt maistuu ja asennetta riittää. Kokemusta rakennusmiehen hommista saa olla sen verran, että pärjäät työmaalla ja uskallat touhuta myös omatoimisesti.

Jos et ole meihin vielä tutustunut, niin käyppä tutustumassa. On meillä töitä uusillekin tekijöille. Meillä hommat menee niin, että meille laitetaan hakemusta tai soitetaan Jounille. Jouni sopii sopiville kavereille jutusteluja toimistolle. Juttusilla jutellaan työhistoriasta, osaamisesta ja vähän myös Värväämöstä. Me halutaan kertoa miten hommat meillä sujuu ja mitä me työntekijältä odotetaan. Soittelemme aina edellisiä työpaikkojasi, joten olisi hyvä, että olet hoitanut hommat myös aikaisemmin hyvin.

Meistä löydät tosiaan lisätietoja vaikka googlella ja toki nettisivujemmekin kautta jotakin löytyy.

Lisätietoja voit kysästä Jounilta 0400 904 349 ja hakemuksen voit laittaa hakulomakkeen kautta.

Kesän työpaikkoihin haastattelemme porukkaa helmi- maaliskuun vaihteesta alkaen, ja töitä on tarjolla talvellakin, mikäli voit aloittaa aikaisemminkin.