(Poistunut julkaisusta)

Kesäksi 2019 maalaushommiin Ouluun? 8paikkaa
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Palkataan useita ulkomaalareita julkisivuja maalaamaan koko kesäksi Ouluun. Tässä työssä pitää olla halua työskennellä koko kesän ulkona, sekä reipasta ja omatoimista otetta työhön. Työkohteet on pääasiassa okt, rivitalo ja paritalo työmaita. Julkisivuja maalataan tuntitöinä ja joillakin asiakkailla on mahdollisuus päästä maalaamaan urakallakin. Viimekesänä 2018 kauttamme maalareita oli Oulussa kesätöissä reilu 10 kappaletta täystyöllistettynä. Työt alkaa porrastetusti touko- kesäkuun aikana kelien puitteissa.

Töitä tehdään osittain nostimilta. Töissä tarvittavat varusteet ja työkalut tulee kauttamme tai asiakkaaltamme. Työ soveltuu sinulle, joka tykkäät tehdä pitkäjänteisesti töitä ja olet huolellinen ja ripeä otteissasi. Sinun pitää tulla toimeen myös muiden kanssa, koska maalauskohteet tehdään pareittain tai pienessä porukassa. Työt alkavat heti, kun kelit sallii ulkomaalauksen. Töitä on jo sovittuna, joten toivomme, että siirrät kesälomasi suosiolla mahdollisimman pitkälle syksyyn.

Kokemusta sinulla olisi hyvä olla ulkomaalauksista aikasemmilta kesiltä. Rakennuspuolen työkokemus on myös eduksi. Maalaamisen oppii kyllä nopeasti ja tarvittaessa työhön saa pidemmän perehdytyksen. Omaa autoa tarvitset kodin ja työmaan väliseen liikkumiseen. Työturvallisuuskortti pitää olla voimassa töiden alkaessa, mutta sen kerkeämme tarvittaessa yhdessä hoitaa kuntoon. Kesäkauden jälkeen mahdollista jatkaa meillä hommissa muissa sopivissa työtehtävissä.

Miksikö hakisit Värväämöön töihin? Etsi meistä netistä tietoa tai tule pistäytymään toimistollemme. Me välitämme työntekijöistämme.

 

Jututamme hakijoita maaliskuun aikana ja sovimme töistä aina sopivan hakijan löydyttyä.

Hakemukset pyydän laittamaan hakulomakkeen kautta. Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä Jounilta 0400 904 349