(Poistunut julkaisusta)

Kesäkokki
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Rauman Lukko Oy on alueellaan vahva brändi ja talousalueen imagon rakentaja sekä merkittävin urheiluseura. Lukko vaikuttaa vahvasti myös yhteiskuntaan ja on merkittävä työllistäjä Rauman seudulla.

Haemme nyt konserniimme Rauman Lukolle ravintola Tifosiin KESÄKOKKIA touko – elokuuksi lounas- ja àla carte puolen tehtäviin. Pääset toimimaan myös Hyvinvointi- ja elämyskeskus Helmirannan juhlatarjoilujen parissa.

Etsimämme henkilö on energinen, ulospäinsuuntautunut ja kokenut ravintola-alan ammattilainen. Sinulla on alan koulutus ja kokemusta kokkina työskentelystä.

Työvuorot keittiössä sijoittuvat klo 9 – 24. Tunnit sopimuksen mukaan. Palkkaus on neuvoteltavissa ja kilpailukykyinen. Rauman Lukko auttaa sinua myös mahdollisissa asuntoasioissa, jos haluat viettää kesän idyllisessä Rauman kaupungissa.

Kiinnostuitko? 

Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 8–16 antaa:

Jaana Koivumäki
044 765 7210

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.