(Poistunut julkaisusta)

Kesäkokiksi Suomenlinnaan
Bastion Catering/Bastion Bistro

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Bastion Bistro sijaitsee Suomenlinnassa – yhdessä Suomen suosituimmista vierailukohteista.

Ravintolamme käsittää 40 paikkaisen ravintolasalin, 80 paikkaisen terassin näköalalla Helsingin silhuettiin, juhlatilan 75 vieraalle sekä kaksi pienempää kabinettia ja saunan. Lisäksi järjestämme Suomenlinnan kokous- ja juhlatiloissa monenlaisia cateringtilaisuuksia mm. häitä. Bastion Bistro sijaitsee päälauttarannan välittömässä läheisyydessä.  

Haemme innostuneita, omasta työstään kiinnostuneita  ja työtä pelkäämättömiä kokkeja vahvistamaan tiimiämme. Voit olla juuri valmistunut tai jo pidempään kokemusta kerryttänyt alan ammattilainen. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa ja töitä on tarjolla ainakin elokuun loppuun asti - halutessasi senkin jälkeen. Myös lyhyempi ajanjakso tai yksittäiset työvuorot ovat mahdollisia. 

Toivomme sinulta

  • kokin ammattitutkintoa tai aikaisempaa kokemusta keittiötyöstä
  • osaamista a la carte -ruokien valmistamisesta
  • motivoitunutta ja positiivista asennetta sekä tiimityöskentelytaitoja
  • kykyä ja asennetta työskennellä myös kiireessä
  • reipasta otetta ja oma-aloitteisuutta
  • hygieniapassia
  • mahdollisuutta työskennellä kaksivuorotyössä - myös viikonloppuisin

Työpanoksesi on meille tärkeä ja olet merkittävässä osassa täydentämässä kesätiimiämme iskuun! Merellinen työmatka, historiallinen ympäristö ja mukavat  työkaverit sekä asiakkaat ympäri maailmaa tekevät kesästäsi varmasti ikimuistettavan.

*****

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla info[@]bastion.fi 29.02.2020 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi ainakin osaamisestasi, työkokemuksestasi sekä milloin voisit aloittaa osa-aikaisena ja milloin täysipäiväisenä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävistä voit kysyä sähköpostilla. Tutustu meihin myös Facebookissa www.facebook.com/bastionbistro/ ja www.facebook.com/bastioncatering.fi/ tai Instagramissa @Bastion_Catering tai @Bastion.Bistro 

Tule viettämään elämäsi kesä Suomenlinnassa!