(Poistunut julkaisusta)

Kesäkokiksi Suomenlinnaan
Bastion Catering/Bastion Bistro

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Bastion Bistro sijaitsee Suomenlinnassa – yhdessä Suomen suosituimmista vierailukohteista.

Ravintolamme käsittää 40 paikkaisen ravintolasalin, 80 paikkaisen terassin näköalalla Helsingin silhuettiin, juhlatilan 75 vieraalle sekä kaksi pienempää kabinettia ja saunan. Lisäksi järjestämme Suomenlinnan kokous- ja juhlatiloissa monenlaisia cateringtilaisuuksia mm. häitä. Bastion Bistro sijaitsee päälauttarannan välittömässä läheisyydessä.  

Haemme innostunutta, omasta työstään kiinnostunutta  ja työtä pelkäämätöntä kokkia tai vaikka useampaakin vahvistamaan tiimiämme. Voit olla juuri valmistunut tai jo pidempään kokemusta kerryttänyt alan ammattilainen. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa ja töitä on tarjolla ainakin elokuun loppuun asti - halutessasi senkin jälkeen. Myös lyhyempi ajanjakso tai yksittäiset työvuorot ovat mahdollisia. 

Toivomme sinulta

  • kokin ammattitutkintoa tai aikaisempaa kokemusta keittiötyöstä
  • osaamista a la carte -ruokien valmistamisesta
  • motivoitunutta ja positiivista asennetta sekä tiimityöskentelytaitoja
  • kykyä ja asennetta työskennellä myös kiireessä
  • reipasta otetta ja oma-aloitteisuutta
  • hygieniapassia
  • mahdollisuutta työskennellä kaksivuorotyössä - myös viikonloppuisin

Työpanoksesi on meille tärkeä ja olet merkittävässä osassa täydentämässä kesätiimiämme iskuun! Merellinen työmatka, historiallinen ympäristö ja mukavat  työkaverit sekä asiakkaat ympäri maailmaa tekevät kesästäsi varmasti ikimuistettavan.

*****

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla info@bastion.fi 24.03.2019 mennessä. 

Lisätietoja tehtävistä voit kysyä sähköpostilla. Tutustu meihin myös Facebookissa www.facebook.com/bastionbistro/ ja www.facebook.com/bastioncatering.fi/